Home \ Hobbyer
 

Tegn den gylne spiralen.

 

Du kan male gylden spiral ved å følge trinnene under trinn for trinn. Gullspiralen er en kjent form. Normalt forekommer det i naturen, det er unikt fordi det består av de samme elementene som Fibonacci-sekvensen. Det er lett å male, og hvis det er gjort riktig, ser det veldig pent ut.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Forestill deg et system med firkanter der du trekker spiralen. Forbered dine materialer og se om de har alt. Les alle trinnene før du begynner å male. For en liste over de tingene du trenger, se nedenfor.       
 2.  
 3.             2      Mal det første torget: 1X1, 1X1 og 2X2,... Maler du en slags spa utenom rutene? Du kan bruke denne prosessen som: "Antallet kvadrater i Fionacci-sekvensen beskriver spiralen matematisk".       
 4.  
 5.             3      Begynn å eksperimentere på et vanlig ark med grafpapir. Legg det over (Landskap) og følg instruksjonene. Hvis grafpapiret består av ca. 5 mm firkanter, vil den første firkanten på (30,12), 30 over og 12 fra toppen sannsynligvis bli sentrum av spiralen.       
 6.  
 7.             4      Merk hvert kvadrat ved å male et torg rundt det; Start med den andre firkanten til venstre, deretter til høyre og deretter opp, og fortsett mot klokka på grafpapiret.        
 8.  
 9.             5      Ta Fibonacci-sekvensen ved å legge til de to foregående tallene: Du vil få den neste hvis du starter med 0 og 1; så det går 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, etc., som følger.       
 10.  
 11.             6      Lengden på hver side av torget skal være lik tallet i sekvensen (0 trenger ikke å male torgene), men startpunktet kan kalles (0,0) hvis vi starter slik. Du har en 1X1-firkant med en annen 1X1 til venstre for den første, så maler du en 2X2 og forlot en 3X3 og opp en 5X5, og deretter en 8X8 igjen og under en 13X13 og så videre til den stopper Papiret ditt passer.       
 12.  
 13.             7      Paint hver firkant mot urviseren. Det blir forsøk ved å male en kurve gjennom rutene i henhold til instruksjonene.       
 14.  
 15.             8      Mal firkantene med sidelengder på 21, 34, 55. Her er 55 den lengste. 21X21 er kanskje den maksimale størrelsen på grafpapiret.                 
 16.  
             

     Dra nå spiralen  ,

    
   
 1.            1      Ta kompassen og legg den i lengderetningen (til siden av første firkant) som på bildet med lengdeenheten. Vri den 90 grader mot klokken.        
 2.  
 3.             2      Sett kompassen slik at den nå er to enheter lang. Og skru den 90 grader mot klokka igjen. Deretter 3, deretter 5, deretter 8 og fortsett til hvert firkant inneholder en del av spiralens kurve.       
 4.  
 5.             3      Følg kurven forsiktig med en pinne. Hvis du vil være spesifikk, kan du bruke en fransk kurve for å hjelpe.       
 6.  
 7.             4      Hvis du har malet spiralen med en penn, slett du rutene du har laget i blyant.        
 8.  
 9.             5      Gratulerer, du har nettopp malt den gylne spiralen!        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Bygg kaninhull.

Bygg en blomsterkasse for en balkong eller et vindu.

Forkort blindene.

Tjene mye penger i Animal Crossing Wild World.

Yoshi maling.

Lag mokasiner.

Lag en palo knute.

Samle ting.

Kutt eller hule ut et gresskar.

Tegne en ekorn.

Fang en trådfisk i dyreovergang.

Dekorer en masonkrukke.

Spill Skip Bo.

Tegning med oljepasteller.

Ta et bildeoppgave.

Vis et enkelt ferdighetsmagasin.

Gjør armbånd laget av hamp.

Bruk kommandoblokker i Minecraft.

Gjenopprett gamle bilder.

Slip bånd fra bånd.

Bunko lek.