Home \ Hobbyer
 

Sy en kjole til en baby.

 

Lær hvordan du lager barneklær selv, kan spare penger fordi mange barn bare bruker dem i noen måneder. Du kan også redusere kostnadene for klær og avfall som du lærer å lage baby klær ut av dine eksisterende T-skjorter og klistremerker. For å fullføre dette prosjektet trenger du enkle symaskin ferdigheter. Du kan bruke dette mønsteret til en kjoler til å lage flere kjoler med forskjellige stiler og utseende. Legg til knapper, buer og andre pyntegjenstander for å skape et mer stilig utseende. Lær hvordan du syr en kjole til en baby.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Lag et mønster for en kjole  ,

    
   
 1.            1      Finn en kjole som passer din baby akkurat nå.        
 2.  
 3.             2      Plukk opp noen voksen jerseyskjorter som ikke passer lenger. Du kan også søke etter skjorter i en lokal rabattbutikk, eller kjøpe dem på salg i en butikk som Walmart.        
 4.  
 5.             3      Sett skjorten på et arbeidsbord. Glatt det slik at det ikke rynker på begge sider. Pass på at bunnkanten er oppå hverandre.        
 6.  
 7.             4      Legg barnets kjole på skjorten. Du kan sette opp det slik at du kan bruke bunnen på baksiden for å spare tid når du syr.        
 8.  
 9.             5      Følg høyre side av kjolen med en tekstilmarkør. Bruk en plastlinje til å markere en linje øverst og nederst på skjorten din for å indikere midten av kjolenes mønster. Bruk denne muligheten til å endre mønsteret hvis du vil.  
    
  • Hvis du vil at kjole skal passe babyen din når den blir større, legg 2,5 til 5 cm til mønsteret på høyre side. Tekstilmarkør er vaskbar.       
  •  
  • Gjør anledningen til å endre silhuetten hvis du vil. Kjoler kan endres for å ha en A-linje eller en annen skjørt.       
  •  
  • Merk prikkene på sidene av plaggsmaterialet hvor armhullene kommer hvis de ikke har et stort snitt. Dette vil hjelpe deg med å måle biasbåndet ditt senere.       
  •  
         
 10.  
 11.             6      Klipp ut høyre side av mønsteret med stoffet saks. Vurder alle tilpassede mønsterlinjer.        
 12.  
 13.             7      Brett høyre side av kjolen i lengderetningen. Kontroller opp og ned for å være sikker på at den er over senterlinjen.        
 14.  
 15.             8      Dra venstre side av mønsteret i henhold til den brede kanten slik at mønsteret ditt er symmetrisk.        
 16.  
 17.             9      Klipp ut venstre del av mønsteret med saksen.                  
 18.  
             

    2      Sy kjole  ,

    
   
 1.             1      Legg de to stoffstykkene sammen med innsiden av stoffet. Linj dem opp og glatt dem for å fjerne rynker. Stryke dem flatt med et strykejern hvis de er rynket.        
 2.  
 3.             2      Legg toppen av mønsteret hvor halsåpningen vil være. Du bør kutte en liten kurve i midten, men husk at babyklær pleier å ha et veldig lite hull i forhold til de eldre barn og voksne.        
 4.  
 5.             3      Lukk toppen av kjolen på begge sider sammen og la en 0,6 cm sømgoddelse. La rommet stå åpent i midten. Du kan legge til knapper på slutten for å legge mer plass til babyens hode.        
 6.  
 7.   4      Kjøp litt forspenningstape til arm- og nakkehullene, eller gjør noe selv. Velg en komplementær eller kontrasterende farge, avhengig av hvilket utseende du foretrekker.  
    
  • For å lage forspenningstape, kutt 2,5 cm striper av T-skjorte eller annet mykt stoff. Pass på at stoffet strekker seg langs stripens lengde før du skjærer det med saks. Du bør gjøre ligamentet for nakkeåpningen større og lenger.       
  •  
  • Stryg stoffet i lengderetningen i midten, og du kan kutte av hele overflødig lengde etter at du har festet den.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Legg stoffet til babyskjolen din på arbeidsbordet slik at de to sidene er skilt, holdt sammen av tappene på halsen. Legg utsiden av stoffet på bordet.        
 10.  
 11.             6      Juster din biasbinding til armhullene. Bruk et stykke som strekker seg fra bunnen av et ærmegab, over halsen, til bunnen av det andre ærmestykket. Du syr de to sidene sammen senere.        
 12.  
 13.             7      Legg forspenningen på innsiden av ermhullene. La plagget stoffet bale veldig lett med jevne mellomrom for å skape et røkt utseende på ærmegabene.        
 14.  
 15.             8      Lukk forspenningen fra basen av ett ærmegab til basen av den andre siden på kjolen. Gjenta på den andre armen. Legg en 0,6 cm sømgodtgjørelse.        
 16.  
 17.   9      Lag en knappeklokke på baksiden av kjolen din hvis halsåpningen ikke er stor nok til å passe over babyens hode.  
    
  • Bruk en linjal for å markere en linje på baksiden der du vil lage låsen. Kutt ned linjen.       
  •  
  • Vik og stryk stoffet på begge sider ca. 0,6 cm mot innsiden av kjolen din. Lukk på begge sider et torg rundt det brettede stoffet.       
  •  
  • Fest flere små gummisløkker på den ene siden og sy flere knapper i samme høyde til den andre. Du kan gjøre dette etter at du har fullført resten av sømmen, slik at din kjole passer lett gjennom symaskinen.       
  •  
         
 18.  
 19.             10      La kjolen dreies til venstre. Fest forspenningen på toppen av nakken slik at den vikler rundt halsen. Hvis du har en knapplukking, må du sørge for at det er et gap i forspenningen, slik at den kan åpnes og lukkes.        
 20.  
 21.             11      Lukk biasbindingen på innsiden av stoffet, og etterlate en 0,6 cm sømgods.        
 22.  
 23.             12      Legg kjole på venstre side. Sett sammen sidene.        
 24.  
 25.             13      Samle dem sammen med en 0,6 cm sømfradrag. Pass på å feste forspenningsbåndstykkene til hverandre ved armhullene.        
 26.  
 27.             14      Fest knappene dine for hånd hvis du bruker en knappfeste. Du kan feste gummibåndene til symaskinen for hånd eller med søm.        
 28.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                  
Hobbyer populær:
Lag blomsterarrangementer.

Lag en pettiskirt.

Tegn Wolverine.

Maling potter.

Bestem om Pokemon kortene er falske.

Løst stiftt stoff før du syr.

Dekorer en gitar.

Lag et kryssord.

Lag en bolle fra en plate.

Tegn munn.

Legge tregulv.

Perfekt selfies shoot.

Krigspill (kortspill).

Avslutt et heklearbeid.

Maling med sprøyteteknikk.

Gjenbruk tomme vannflasker.

Bygg et snø fort.

Lag en ninja stjerne ut av et firkantet stykke papir.

Spill Poptropica.

Tegn et eple.

Spill Mikado.