Home \ Hobbyer
 

Maleri graffiti.

 

Selv om graffiti ofte blir likestilt med hærverk, har det likevel utviklet seg til en kunstform av seg selv. Følgende beskriver hvordan du maler juridisk og kreativ graffiti.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Lær mer om graffitiets historie. Dette startet med tidlig hip-hop og de første "forfatterne" (betegnelse for graffiti-sprøyter). Som nybegynner vil du bli omtalt som et "leketøy", som har to betydninger: en uerfaren skribent eller en forfatter som ikke vil lære og gjøre det han vil - som lider bildet av alle forfattere.        
 2.  
 3.   2      Velg et graffiti pseudonym. Bruk bokstaver du liker å male. Ikke gjør for mange blomstrer i begynnelsen, men strenger for klare linjer. Du kan også bli inspirert av andre bilder. Målet er imidlertid å etter hvert finne din egen stil. Det er viktig å få en god flyt inn i ditt pseudonym ved å gjøre karakteristikkene til hvert brev konsistent. Velg et pseudonym som er unikt og permanent, og det representerer deg som artist.     
 4.  
 5.   3      Bruk alltid skissebok og penn med deg. Øv så mye som mulig. Hvis du kommer opp med nye ideer, tegner du dem i boken din og utvikler konseptet med forskjellige variasjoner. Bruk forskjellige farger. På et tidspunkt kan du bruke permanente markører.     
 6.  
 7.   4      Arbeid med sprøytebokser. Kjøp et stykke kryssfinér fra maskinvarebutikken og trene med den. Begynn med enkle farger og stiler. Praksis uniform spraying og gradvis sammensetning av et rent bilde.     
 8.  
 9.   5      Vær smart. I mange byer er det "lovlige" vegger hvor du kan spre helt ubegrenset. Graffiti på juridiske vegger ser ofte mer estetisk ut enn street graffiti. Gattgraffiti bør bare ses, men lovlig graffiti respekteres heller som kunst. Vær oppmerksom på at andre graffiti-sprøyter forventer høy kvalitet her. En dårlig graffiti på en juridisk vegg vitner om din uerfarenhet.     
 10.  
 11.   6      Prøv å møte erfarne forfattere som kan hjelpe deg i begynnelsen. (Men vær i et trygt og lovlig miljø eller du kan til og med gå i fengsel.) Vis at du verdsetter sitt arbeid og ferdigheter. Og ikke over maling en annen god graffiti, for da vil du bli henvist til igjen som et "leketøy". Ha det gøy å sprøyte og spør hvor du kan male graffiti.               
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Lag en bolle.

Gjør tråden inn i en Singer symaskin.

Dekorere lys.

Fargestifter smelter.

Fest en knute.

Dekorasjon av stearinlys.

Lag et fiskestikkarmbånd med regnbue mønster.

Sy klærne.

Brett en tradisjonell origami svane.

Lag din egen fantasiverden.

Gjør jenter selv.

Tegn påskekaninen.

Himmel og helvete lek.

Lag en blomst ut av duct tape.

Bygg et skur ut av hauger.

Å lage soyegods.

Lag et skallhalsbånd.

Lag et Eiffeltårn fra en streng.

Tegn mann.

Lag fakler i Minecraft.

Tegn et fyrtårn.