Home \ Hobbyer
 

Brett penger for et pengetre.

 

Penger er ofte gitt i gratulasjonskort eller små konvolutter. Det kan også henges på penger eller velsignende tre. Regninger med hvilken som helst benevnelse er foldet på et pengetre og festet til grenene og / eller stammen til et ekte eller kunstig tre. De brukes ofte til gavefester, familiefester eller Mizwas. Det finnes en rekke måter du kan kaste inn penger til et penger tre. Velg en form og praksis. Det kan ta noen forsøk på å brette dem til din tilfredshet. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan kaste penger for et pengetre.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Penger Fir Tree  ,

    
   
 1.            1      Velg hvor mye penger du vil bruke. Du kan lage mange former fra mindre regninger, eller brette en større pålydende til en form. Spør banken om friske regninger, eller stryke regningene dine for å gjøre dem glatte og enklere å brette.        
 2.  
 3.             2      Sett deg ned ved et bord eller en annen hard overflate. Du vil kanskje bruke en linjal eller et værstrip for å glatte ut kantene på figuren. Hver gang du gjør en fold, bruk linjalen over den for å lage en kink.       
 4.  
 5.             3      Brett regningen med forsiden ned, i krysset i midten. Kink og åpne den igjen.       
 6.  
 7.             4      Ta høyre side og brett den innover. Den øverste venstre delen av brettet skal være midtpunktet du bare har laget. Øvre høyre hjørne skal være skråstilt på den nedre kanten av regningen.       
 8.  
 9.             5      Vik venstre side på samme måte. Juster toppen av venstre side med høyre side for å danne en pillignende figur.       
 10.  
 11.             6      Sett inn de nederste kategoriene for å lage en trekant.        
 12.  
 13.             7      Vri regningen med forsiden opp.        
 14.  
 15.             8      Ta et annet notat. Vik det krysset i midten. Brett ned på høyre side, ligner på hva du gjorde i trinn 4, men denne gangen med øvre høyre hjørne rett utenfor bunnen av notatet.       
 16.  
 17.             9      Flytt også til venstre. Dette bidrar til å skape en litt større trekant.       
 18.  
 19.             10      Sett inn overskuddsflikene og vri regningen.        
 20.  
 21.             11      Ta et annet notat. Brett den over midten. Brett høyre side til den øvre kanten berører den midtre krøllen.       
 22.  
 23.             12      Gjenta dette med venstre side. Dette skaper den største trekanten.       
 24.  
 25.             13      Sett inn overskuddsflikene og vri regningen over.        
 26.  
 27.             14      Sett litt inn den største trekant i den åpne undersiden av midtre triangelen. Sett midtkanten i den lille trekant på samme måte.       
 28.  
 29.             15      Ta en annen skam og brett den på siden om 1,3 cm. Fortsett å brette den til du har en 1,3 cm tykk rulle av hele bredden på notatet. Rull den fra hverandre og brett den i en boks ved hjelp av de vringene du nettopp har laget.       
 30.  
 31.             16      Sett den opprullede regningen inn i åpningen av den største trekanten. Ferdig!                 
 32.  
             

    2      Modifisert Money Fir  ,

    
   
 1.             1      Brett din første glød i lengderetningen i midten.        
 2.  
 3.             2      Ta den høyre kanten og brett den innover. Den øvre kanten på brettet skal være midtpunktet i lengderetningen. Folden skal danne en 45 graders vinkel, og resten av den rette lengden skal være tilbøyelig ned. Brett venstre side innover på samme måte. Du bør ha en trekant og to faner som går diagonalt til midten.       
 4.  
 5.             3      Vik trekanten ned, slik at punktet kommer mellom de to kategoriene.        
 6.  
 7.             4      Vik hjørnet på venstre klaff i midten. Monter fliken gjennom hullet i trekanten.       
 8.  
 9.             5      Brett høyre klaff rundt toppen av trekanten. Legg overskudd i åpningen på siden. Du burde ha brettet din første, minste trekant ren.       
 10.  
 11.             6      Ta et annet notat. Fold den ned til 2/3 i lengderetningen. Dette hjelper deg å lage en litt større trekant. Gjenta de samme instruksjonene for å brette trekanten som i forrige glød.       
 12.  
 13.             7      Ta et annet notat. Vik det ned til 1/4 i lengderetningen. Det danner din største trekant. Gjenta de samme instruksjonene for triangulær folding som for forrige notat.       
 14.  
 15.             8      Ta en annen skam og brett den på siden av 1,3 cm. Fortsett å kaste den til du har en 1,3 cm rulle av hele bredden på notatet. Rull den fra hverandre og brett den i en boks ved hjelp av de vringene du nettopp har laget.       
 16.  
 17.             9      Plasser stativet i toppen av den største trekanten. Sett den store trekanten i den nedre kanten av medietrekanten. Sett toppdelen i den minste trekant for å lage din gran.       
 18.  
             

    3      Opprett et treblad for penger  ,

    
   
 1.             1      Vik regningen på lengden i midten og brett den. Brett det fra hverandre. Veien fungerer som en guide.       
 2.  
 3.             2      Brett begge hjørner litt innover, en om gangen, helt til hjørnene når midtlinjen.        
 4.  
 5.             3      Brett begge hjørnene tilbake inn mot midtlinjen til det ytre hjørnet treffer midtlinjen. Det skal se ut som en veldig stor sjekk hvis du har ferdig alle 4 hjørner.       
 6.  
 7.             4      Vri en spiss ende av det brettede notatet rundt en blyant. Fortsett å rulle den til du kommer til den andre enden. Hold det stramt i 30 sekunder i 1 minutt.       
 8.  
 9.             5      Rull det fra hverandre og fest arket til pengetreet med en papirclips. Fest et stykke bånd til hvilken som helst papirclips for ekstra dekorasjon. 
    
  • Gjenta med flere notater hvis du vil legge mange blader på pengetreet ditt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ferdig.        
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Draw Finn fra Adventure Time.

Fly en drage.

Lag en bærbar datamaskin ut av papir.

Fargestifter smelter.

Spill baccarat.

Tegne en enkel tegneseriehund.

Ta en selvportrett.

Å lage klutdukker.

Lag en havfruehale.

Hekle en magisk ring.

Fargestoffer naturlig.

Opprett to kontoer på en Android enhet i Clash of Clans.

Strikk knapphull.

Gardinerskjørt.

Tegning menneskelige ansikter.

Bygg et moderne hus i Minecraft.

Lag et gellys.

Gjør lys selv.

Lakk zigzag striper.

Oppblåst en ballong med natron og eddik.

Win Rock Paper Scissors.