Home \ Hobbyer
 

Bygg en ark.

 

Fikk du et snev av en forestående katastrofe fra toppen? Er du den siste bastion av rettferdighet på jorden, omgitt av vold, ondskap og korrupsjon? Overlev den forestående flommen ved å bygge din egen ark og lade den med "alle slags dyr, ett par, en mann og en kvinne". Start i trinn 1 nedenfor for å se hvordan du bygger en ark i henhold til bygningsinstruksjonene i Bibelen!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg en konsistent konverteringsfaktor for å konvertere Ellen til et moderne lengdemål. Bibelen forteller oss at Gud befalte Noah å bygge den opprinnelige arken til eksakte spesifikasjoner. Gud sa til Noah: "Tre hundre alen er lengden, femti alen bredden og tretti alen høyde. ". I dag er disse lengdene litt problematiske fordi vi ikke vet nøyaktig hvor lenge en ell er. En ulna er en gammel lengdeenhet basert på albuens avstand fra fingertuppene, og derfor har forskjellige kulturer antatt forskjellige verdier for lengden av en cubit. Generelt var en alen i gammel tid mellom 44,5 og 52,3 centimeter lang.  
    
  • Det viktigste er å forbli konsistent: velg lengden på en cubit og hold deg til den, slik at proporsjonene av arken din også har rett. For å gjøre det enkelt, bruker vi "felles målestokk" som et mål for denne opplæringen, så vår konverteringsfaktor blir "1 yard = 45.7cm".
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjøp eller slipp "mye" av cypress tre. Bibelen sier at den opprinnelige arken ble laget utelukkende av cypresstre. I dag står "cypress" for en rekke serier av familien Cupressaceae, både trær og busker. Noah kunne ha brukt middelhavssypressen (Cupressus sempervirens), en art innfødt til Middelhavet og Levanten. Uansett hva du vil bruke, trenger du nok til å bygge skroget til et skip som er tre hundre alen langt, femti alen bredt og tretti alen høyt, pluss tre for dekk, taket og gulvene under dekk ,  
    
  • For enkelhet, hvis vi antar en boksformet ark og kuber med en lengde på 45,7 cm, trenger vi minst 14 000 m² cypresstre for vår 300 x 50 x 30-arks ark. Den faktiske mengden vil nok være enda større, fordi du må bygge skroget i flere lag og trenger et tak og hyller i arken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bygg et bøyd treskrok i de dimensjoner som Bibelen foreskriver. For at arken din skal kunne tåle det våpnede vannet i en verdensødeleggende flom, trenger den en meget solid konstruksjon. Det er best å bygge et tykt skrog med et bredt og svakt buet tverrsnitt som strekker seg i hver ende. Bygg en kjel (dette er en vertikal "fin" som løper hele skrogets lengde) for å øke stabiliteten. Etter å ha bygget skroget, legg til flere horisontale og vertikale bjelker i interiøret for å forbedre stabiliteten til Arkens vegger.  
    
  • Arkens konstruksjon er virkelig et stort prosjekt. Hvis vi antar 45,7 cm for en cubit, så er arkets kropp 13710 cm lang, 2285 cm bred og 1371 cm høy. Hullkonstruksjonen kan gjøres mye raskere ved hjelp av moderne verktøy og konstruksjonsmetoder, men hvis man bare bruker gammeldags verktøy, kan det ta måneder eller år.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg en dør i mellomhyller og på siden. Bibelen lærer oss at Gud befalte Noah, "Du burde sette døren midt i deres side. Og den skal ha tre etasjer: den ene under, den andre i midten, den tredje i høyden. Hvis du bygger flere etasjer, gjør du det meste av vertikalt ledig plass i arken. Dette vil tillate deg å ta så mange dyr som mulig mens døren er der for å la landdyrene komme ombord så lett som mulig.  
    
  • Bibelen angir ikke dimensjonene til de ulike gulvene i arken, så bruk sunn fornuft. Du kan for eksempel gjør nedre dekk høyere enn de andre, slik at de større dyrene som elefanter og sjiraffer kan passe inn godt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bygg et tak. Et robust og robust tak er en viktig del av arken din. Den første deluge som ødela verden, var forårsaket av en regnstorm som varede i 40 dager og netter - i en lignende situasjon er det viktig å forhindre regnet i å strømme inn i nedre dekk og arken bringe nedgang. Bibelen forteller oss at Gud befalte Noah å bygge et tak for arken og slippe en åpning fra en ell under taket rundt den.  
    
  • Pass på at du bygger taket slik at takets kanter stikker ut over kantene på overdekket. Regnet må ikke slippes ut på overdekket, men inn i vannet i flommen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Coat skrogetreet med tonehøyde. Det er ekstremt viktig (åpenbart) at arken din er så vanntett som mulig. Gud visste dette og ba derfor Noah å "skjule arken innvendig og utvendig". Plassen er en tykk, viskøs harpiks, ikke ulikt tjære, som ble brukt i antikken for å forsegle båter. Plassen kan bli laget av planter (spesielt furu) eller fra petroleum; Selvfølgelig brukte Noah mest sannsynlig den tidligere.        
 12.  
 13.             7      Legg arken din med dyr. Gratulerer, du har bygget en moderne ark som samsvarer med spesifikasjonene Gud gjorde Noah! Alt du trenger nå, er mannlige og kvinnelige par av alle større fuglearter og landdyr å repopulere jorden etter den apokalyptiske tidevannet. Ifølge Bibelen er noen dyr viktigere enn andre. Ta hensyn til Guds råd til Noah for å samle dyr: "Av alle de rene dyrene skal hver av dere ta syv, hannen og hans kvinne, men fra de urene dyrene, ett par hver mann og hann. På samme måte av fuglene under himmelen syv hver mann og hans kvinne, for å opprettholde livet på hele jorden. "  
    
  • "Pure" og "Unclean" refererer til gamle jødiske skikker som regulerer egnetheten til ulike arter av dyr til mat og ofre. Sondringen mellom "rene" og "urene" dyr er ganske komplisert, men generelt er følgende dyr "rene":
     
   • Firebensede skapninger som rummer og har en splitthov.
   •  
   • Fisk.
   •  
   • De fleste fugler, med unntak av rovfugler og de fleste vannfugler.
   •  
   • Noen få utvalgte arter av skadedyr og insekter.
   •  
    
  •  
                   
 14.  
             

Hva du trenger .

                Les mer... (7)      
Hobbyer populær:
Lag en Keep Calm plakat.

Bruk lufttørking leire.

Hekle bare en pose.

Oppfinne et puslespill.

Richard Trager flyktet til Outlast.

Spillinstruksjoner for kortspillets hastighet.

Limglass.

Lag en enkel tutu.

Mal fliser.

Lag et kalejdoskop.

Gravering av tre.

Bruk te kopper som gardinholder.

Lag fakler i Minecraft.

Bygg fritt flytende hyller.

Bruk Realm Pop til å velge den perfekte serveren for World of Warcraft.

Tegn et dragehodet.

Lag en vann destillasjon plante.

Lag store såpebobler.

Vinn på roulette.

Hek kabelmønsteret.

Lag et hefte.