Home \ Hobbyer
 

Lag en veske.

 

Lommebøker er et fint praktisk gave- eller hobbyprosjekt. Enten du vil lage en fin gave til vennen din eller et morsomt helgprosjekt for deg selv, har Wikihow en designer for hva du vil. Ta en titt på seksjonene nedenfor og finn riktig prosjekt for deg.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Veske laget av juiceposer  ,

    
   
 1.   1      Få tilbehør. Du trenger to rektangulære standardposer (Capri Sun eller lignende) laget av aluminium eller plast, tape, borrelås for stikker og saks.        
 2.  
 3.   2      Forbered juiceposene. Kutt et langt hull i den brede, flate bunnen av saftposen for å vaske den ut. Hvis saftposen er den typen som har en halm festet, må du fjerne den forsiktig. Det anbefales imidlertid ikke å bruke denne typen juicepose.     
 4.  
 5.   3      Klipp båndet. Trim to 10 cm striper og en 15 cm stripe av tape. , Deretter kuttes hver strimmel i lengderetningen i midten. En linjal eller en kutter kan hjelpe her.     
 6.  
 7.   4      Legg til kutt-til-størrelse tape. Ta dine to juiceposer og lim båndene opp og ned på en pose og på den andre vesken like nedenfor. For dette må du bruke kortere limbånd. Lim den første halvdelen av båndet langs bunnen av saftposen og brett deretter over den andre halvparten for å dekke den andre siden.     
 8.  
 9.   5      Brett den første juiceposen. Vik ned underdelen av juiceposen med to limstrimler. Du bør kaste den et sted mellom halv og en tredjedel.     
 10.  
 11.   6      Plasser posene sammen. Plasser saftposen med den korte brettet på bordet slik at resten av posen står oppreist på bordet. Ta den andre juiceposen og legg den med forsiden ned og med den øvre kanten i brettet på den brettede vesken på den andre vesken. Ta det siste 10 cm lange båndet for å dekke denne linjen og legg sammen begge juiceposene.     
 12.  
 13.   7      Lim sidepanelene opp. Brett ned resten av den andre posen slik at sølvsidene berører. Lim deretter de lange sidene sammen med de 15 cm lange strimlene. Klipp av overflødig klebemiddel på enden.     
 14.  
 15.   8      Kutt inn åpningene. Klipp båndet til kantene for å åpne begge lommene.     
 16.  
 17.   9      Sett inn velcrofestet. Fest en del av velcroen til hoveddelen av posen, der du vil lukke den. Lim det andre stykket på toppen av det første og brett deretter klaffen ned. Så du kan installere velcro på riktig sted. Nyt din nye lommebok!               
 18.  
            

    2      Lommebok i trekantet form  ,

    
   
 1.   1      Hent nødvendig materiale. Du trenger imitert skinn eller veldig tynt ekte skinn, en kutter, sterk lim, knapp, tråd og sterk nål og sakse.     
 2.  
 3.   2      Lag en mal. Du trenger en mal for en stor like-sidig trekant. Søk i Google Bilder for "liksidig trekant", skriv ut den og bruk den som en mal.     
 4.  
 5.   3      Bruk malen din til å kutte læret. Legg malen på lærets bakside, trekk den og kutt den veldig forsiktig med kutteren.     
 6.  
 7.   4      Brett læret. Vik toppspissen ned til midten av bunnen, og brett over en av sidene for å dekke den. Den utfoldede siden åpner klaffen.     
 8.  
 9.   5      I nærheten av knappen. Merk punktet overfor klaffen. Lukk knappen på forsiden av læret, 2 cm midt på den ytre spissen av dette punktet.     
 10.  
 11.   6      Lag posen. Lim de to sammenfoldede stykkene sammen for å danne posen. Delen med knappen skal være på toppen slik at toppen av klaffen kan foldes ned for å treffe den.     
 12.  
 13.   7      Klipp hullet for knappen. Kutt et spor i toppen av klaffen for å lage et hull for knappen.     
 14.  
 15.   8      Legg til endelige detaljer. Hvis du vil, kan du bruke gullfargedesigner eller tape rundt åpningen for å skjule de ujevne kantene.     
 16.  
             

    3      Tøypung  ,

    
   
 1.             1      Bruk stoffet og sy sammen med forsyninger. Et stykke stoff på 30 x 30 cm er tilstrekkelig. Men du vil sikkert ha noe mer.        
 2.  
 3.             2      Brett stoffet sammen med høyre side mot hverandre i midten. Den foldede kanten blir den nedre delen av vesken. Lukk sidesømmene sammen og la en søm på 1 cm.        
 4.  
 5.             3      Brett hemlinjen. Tvisk den øvre delen av vesken to ganger og lag en 1 cm hemlinje og jern flat med strykejernet.        
 6.  
 7.             4      Koble ledningen. Legg strengen i himmelen slik at du kan bruke den som en snor.        
 8.  
 9.             5      nær bakken. Lukk hagen sammen og la en liten åpning være på enden for ledningen.        
 10.  
 11.             6      Fest en knute i strengen. Slå en knute i hver ende av strengen slik at den ikke glir tilbake i hemmet.        
 12.  
 13.             7      Vri høyre side av posen utover.        
 14.  
 15.             8      Trekk på dragkanten for å bringe posens åpning sammen. Fest ledningen til en løkke eller dobbeltknute.        
 16.  
 17.             9      Ferdig.        
 18.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

                 
Hobbyer populær:
Lag notisblokk tilfellet selv.

Gjør deg bedre i Call of Duty Multiplayer.

Etch glass med kaustisk pasta.

Gjør leire uten tartar.

Bor hull i glass.

Lag en t skjorte kjole.

Dekorativt maleri av vinglass.

Tegn en kalkun.

Maling av et barneteppe.

Sy med mønstre.

Tegn munn.

Gjør glitter slime.

Samle glass på stranden.

Tegne Bart Simpson.

Spill roulette.

Lag en boomerang.

Å lage hårbånd.

Bruk Animal Crossing Game Cheats.

Fjern akrylmaling.

Lag en fleece pute uten å sy.

Hvordan lyse i Death Note.