Home \ Hobbyer
 

Tegn en dollarregning.

 

Det er enkelt å tegne en dollarregning. Du vil ikke kunne komme gjennom det som en ekte dollarregning, men det er en morsom illustrasjon!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      For å lage oversikten over notatet trekker du tre rektangler! Hver bør være litt mindre enn den forrige.        
 2.  
 3.             2      Tegn fire ovaler! Man bør være i midten, og de andre skal være i tre av hjørnene. Tegn en amboltform i det gjenværende hjørnet!       
 4.  
 5.             3      Legg til to sirkler ved siden av den midtre ovale! Dette er selene. Husk å sette verdien av notatet i hjørnene også!       
 6.  
 7.             4      Tegn et rektangel på høyre under midten oval! Tegn god gammel George i midten, med ansiktsfunksjonene så nært som mulig til originalen.       
 8.  
 9.             5      For å få notatet til å se ekte, tegne noen vinranker fra øyeformede blader som dekker de øverste hjørner! (Dette trinnet er ikke 100% nødvendig, men gå videre og tegne vintreet blader, hvis du er tilbøyelig!)       
 10.  
 11.             6      Til slutt legg til skrifttypen i notatet! Skriv "Federal Reserve Note" på toppen, "USAs AMERIKA" like under den, og til slutt "ONE DOLLAR" under president Washingtons bilde! Du kan legge til ekstra skrift hvis du vil; se på en ekte dollarregning for inspirasjon!       
 12.  
 13.             7      Bruk en veldig lys grønn tone og en mørk grå tone for å fullføre dollarregningen! Du er ferdig!                 
 14.  
             

Tips .

             
Hobbyer populær:
Lag et lukket akvatisk økosystem.

Gjenbruk gamle klær.

Vri en T skjorte i en tank top.

Lag kritt.

Lag klær.

Spill full.

Lag klær.

Spill poker.

Spille assassiner.

Hekle et pannebånd.

Lag en lavbudsjettfilm.

Tegne et ansikt.

Spill Halma.

Når du strikker, fjern masker.

Lag et tre sverd.

Tegn en fjær.

Høyre batik.

Tegne en prinsesse.

Gjør glitter slime.

Bygg et dukkehus.

Lag en potetkanon.