Home \ Hobbyer
 

Koble til en sokk.

 

Bortsett fra maids som faktisk tjener seg ved å fylle sokker, vet den gjennomsnittlige personen i dag ikke hvordan man skal ordne en sokk. Men hva om en av dine favoritt sokker har et hull, og du kan bare ikke dele med dem? Vel, så bør du lese denne artikkelen.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg tråden  ,

    
   
 1.                    1      Velg en trådtråd. Du vil trenge en tråd som ligner garnet på sokker med hensyn til farge og tykkelse. Du kan også velge en mørk farge for horisontale sømmer og en lysere farge for vertikale sømmer. Hvis du har en mørk sokk, vil det være lettere for deg å ha en lysere tråd å se hva du gjør. Det samme gjelder for hvite sokker og mørk tråd. Fargen trenger ikke å passe akkurat - hvis du ikke bare er en fotmodell, vil ikke mange se deg i sokker.       
 2.  
 3.                  2      Trekk tråden gjennom en syål. Selv om vi sier syål, kan det i utgangspunktet være en vanlig gammel nål. Avhengig av vekten av sokkertråden, er det en eller to tråder. Du har sikkert gjettet det, jo tykkere sokken er, jo tykkere tråden må være (eller du tar bare to firkanter). Fest en knute i enden av tråden. Du begynner å sy innvendig ut, så knuten vil ligge inne i sokken.        
 4.  
 5.                  3      Trekk sokken over et stopperegg. Et stopperegg er en liten, eggformet gjenstand av tre som du trykker mot tåen på sokken for å se nøyaktig hvor hullet er. Du kan kjøpe dem i enhver hobbybutikk.  
    
  • Hvis du ikke har et stopperegg eller du ikke vil kjøpe en, kan du erstatte stort sett alt som er rundt. Det er fint med en tennisball, eller med en lyspære, hvis du er forsiktig nok. Du kan også bruke den andre hånden, sett den i sokken som om den var en fot. Det siste alternativet vil gjøre fyllingen litt vanskeligere.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Sokkene fyller  ,

    
   
 1.                  1      Klipp av alle riflede ender. Skru av alle løse eller fremspringende trådene rundt hullet ved hjelp av et lite par syssaks. Pass på at du ikke engang klipper for mye og gjør hullet større enn det er.        
 2.  
 3.                  2      Trykk på nålen gjennom den ene enden av hullet. Nå vil du lage en stor forhåndsinnstilling til den andre siden av hullet. Forinstitch er den grunnleggende sømmen. Alt du trenger å gjøre er å gå gjennom sokken med nål og tråd fra innsiden ut, deretter lage en søm til høyre og dra deretter nålen opp og ut av sokken.  
    
  • Du kan også forsømme flere ganger over og til hver side av hullet. Dette styrker sømmen, lukker hullet og styrker stoffet rundt hullet (som sannsynligvis er ganske tynt og nesten blir et hull selv).           
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Gjenta denne sømmen. Nå vil du lage stingene over hullet over det ved å gå frem og tilbake med nålen og tråden til hullet er lukket med parallelle sømmer.        
 6.  
 7.                  4      Legg deretter masker i rette vinkler til parallellstingene (valgfritt). Hvis du lager sømmer som er rett vinkler til de som allerede er laget, forsterker du lappen du nettopp har laget med tråden. Vev tråden gjennom de forrige masker.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Ta en bildelinje.

Bløffing på poker.

Bygg en fuglhytte.

Bygg en blomsterkasse for en balkong eller et vindu.

Maling av leirepotter.

Male føtter.

Sy en kjedesøm.

Lag papir tulipaner.

Veve et peyote perlemønster.

Mal en lavur med akvarellmaling.

Bygg et teleskop.

Spill Go Fish.

Lag en papirskjerm.

Tegne en umulig trekant.

Få en bok med gjennomsiktig plastfolie.

Få en amatørradio lisens i USA.

Gjør et sverd.

Gjør firebente dyr ut av rørrengjøringsmidler.

Strikk et skjerf.

Lag en enkel elektrisk generator.

Gjør gratulasjonskort selv.