Home \ Hobbyer
 

Stopp en avhengighet til World of Warcraft.

 

Definisjonen av «avhengighet» er en betingelse for å bli slaver av noe psykologisk eller fysisk vanedannende (som narkotika eller gambling) i den grad at brudd på vanen eller øvelsen resulterer i alvorlige traumer kan. Med andre ord elsker du noe så mye at du har utviklet en vane med å bruke den eller spille den i en slik grad at "ikke gjør" gjør deg syk eller nervøs og uinteressert på andre områder av livet er. Noen eksperter mener at World of Warcraft er "vanedannende". Her er en måte å overvinne din WoW-avhengighet på.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Innrøm at du har et problem. Det kan være vanskelig, men å anerkjenne at Warcraft har tatt over livet ditt, er det første skrittet i å overvinne din avhengighet.       
 2.  
 3.             2      Vurder følgende: Forestill dagen du kjøpte spillet først. Hvis du hadde kjent alt du vet nå, ville du ha kjøpt det uansett? Nå er det neste spørsmålet: Forestill deg om to år, og spill fortsatt WoW, se tilbake i dag, når du bestemmer deg for å stoppe eller fortsette å spille. Hva synes du om din beslutning om å fortsette?        
 4.  
 5.             3      Finn ut hva som forårsaket din avhengighet. Hva gjør World of Warcraft så appellerende til deg? Er det faktum at det inneholder forskjellige kontinenter som du aldri vil reise til? er det kjemper? Er det din "unike" rolle som en tank eller tryllekunstner? Er det tilfredsstillelsen av "ofre nybegynnere"? Uansett hva det er, prøv å minimere den tilfredsstillelsen i WoW, og gjør det til en fornøyelse som du også kan få i dagliglivet.  
    
  • Ta leksjoner i kampsport. Sparker i en ekte butt Mange spillere er veldig interessert i kampsport, men aldri lære det.
  •  
  • Les. Noveller inneholder så mye spenning og eventyr som WoW, men du kan legge til flere ferdigheter - for eksempel kritisk tenkning og vokabular - i tillegg til å fortelle interaktive historier og byggespill. prøver å utstyre deg med utstyr som forbedrer dine leseferdigheter (for eksempel monokler), noe som øker WPS (ord per sekund).
  •  
  • Spill et mindre tidkrevende videospill med alle de givende følelsene til WoW.
  •  
  • Spill live action RP (LARP), spesielt hvis du er fra en RP-server.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Brenn deg selv ved å finne måter å jukse på World of Warcraft. Finn en privat server for å spille på med ultra-raske nivåer / gull. Fusk gjennom hele spillet om en time gjør at du løper veldig fort.  
    
  • Se på matrisen. Sett opp din egen private server bare for deg, gi deg administratorrettigheter og bruk dem til å utforske spillet. Dette tar bort fascinasjonen av den virtuelle verden ved å vise deg hvordan alt er bare en simulering med kunstige regler. Når du går tilbake til den offisielle WoW etter å ha spilt med administrasjonsrettighetene, kan du føle deg som å vandre i et hamsterhjul. Du kan føle deg som en rykk når du tilbringer timer med noe som kan gjøres rett og slett bare ved å "level up 1". (Kanskje å lese disse linjene og forstå hele privat server-tingen har tatt deg over.)
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lag en felles innsats. Tro det eller ikke, mange mennesker spiller bare World of Warcraft fordi deres venner spiller det, og de synes det er underholdende å tilbringe tid med dem i WoW. I så fall overbevise vennene dine om å slutte å spille (om nødvendig med disse trinnene), eller enda bedre, se etter andre spill du kan spille. Ellers, fortell vennene dine og familie hva du gjør og be dem om å hjelpe deg å holde deg på rette spor. Hvis du ikke stoler på deg selv å holde deg unna WoW, stol på noen andre til å stoppe deg.        
 10.  
 11.             6      Still foreldrekontrollene for deg selv. Gjør din spilletid begrenset og bruk et komplisert passord som du glemmer raskt. Eller be en venn eller et familiemedlem om å sette opp foreldrekontroll med et passord som du ikke vet.        
 12.  
 13.             7      Planlegg flere aktiviteter i fritiden, slik at du ikke har tid til å spille WoW. En av de mest effektive måtene er å finne en deltidsjobb og få all ledig tid du har med jobb. Tilbring tid med vennene dine, spill basketball, delta i utdanningsprogrammer på skolen (for eksempel arbeidsgrupper eller idrettslag), eller jobber som frivillige. Det viktigste er at den holder deg borte fra hjemmet, vekk fra datamaskinen din. Du kan finne ut at det er mange ting som eksisterer så vel som WoW. Husk at din "guild" på internett ikke er erstatning for ekte venner.        
 14.  
 15.             8      Gi bort vesker og gull (ikke send dem til en gammel) og slett figuren din. Vær imidlertid oppmerksom på at selv om det kan virke som en forførende enkel løsning, når du har en vilje til å kaste tilbake senere, noe som gir deg enda mer kjøring, vil det ta på seg en helt ny karakter fordi denne handlingen alene ikke helbreder avhengighet, men er bare et symptom eller konsekvens av en beslutning eller et midlertidig humør. Et verktøy som er interessert i å miste WoW, har gjort alt og har alt tilgjengelig, slik at hvis du sletter din karakter, er det ingen grunn til å spille igjen fordi det er litt av en ny start når alt er borte Å ha ditt høyt nivå, fullt utstyrt og alltid tilgjengelig, kan være et sterkere verktøy for å overvinne avhengigheten, fordi det ikke er minst igjen i spillet som er en utfordring.        
 16.  
 17.             9      Selg kontoen din. . Det er mange spillere og lat folk der ute som er villige til å betale for en eksisterende konto. Dette er en fin måte å slutte å spille fordi noen andre tar over karakteren din, og du er ikke lenger i stand til å kontrollere den. Dette er en fin måte å stoppe, men ikke å stoppe avhengighet.        
 18.  
 19.             10      Slå på spillet. Hvis alt annet feiler, spill inntil du når det høyest mulige nivået. Mange spillere kommer til det høyeste nivået (i hvert fall til Blizzard slipper ut en annen add-on-pakke) og deretter se tilbake, skuffet over å se at de har fulgt noe som er kjent for mange spillere som rollespill, eller som det ekstremt repeterende og til slutt fruktbar innsats for å samle gull, nivåer og erfaring. For når alt er sagt og gjort, er ikke en døds eiendeler viktig; det er minner som teller. Så gå ut og gjør din egen, nå i den virkelige verden.        
 20.  
 21.             11      Følg virkelige aktiviteter som er produktive, men gjør det mulig for deg å ha samme nivå av tilfredsstillelse i utjevning, hvordan du blir i form, lærer å lage mat, lykkes i skolefag. Få ditt kunstneriske matlagingsnivå, førstehjelp og fiskeferdigheter i det virkelige livet.        
 22.  
 23.             12      Du kan få det beste fra begge verdener. Sett opp filmkvelder og vennekvelder, få en kjæreste eller venn som ikke spiller World of Warcraft.        
 24.  
 25.             13      Lær å avsky Blizzard. Dette kan høres rart eller galt, men hvis du utvikler noen standarder, prøv å være ganske behandlet av spillmestere hele tiden, se etter feil og ufullkommenhet i spillet, og lær om de grunnleggende forretningsforholdene til et selskap Som å forske på Blizzard, kan du begynne å føle at det er andre som tjener pengene dine mye før.                  
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hobbyer populær:
Maling en havfrue.

Lag en flygende origamifugl.

Hekle en lue for nybegynnere.

Lag et tekstbasert videospill.

Lag et puslespill.

Zoom ut.

Ta bilder av bygninger.

Lag Candy Crush Level 30.

Plugg et hull.

Utfør et enkelt magisk triks med en mynt.

Lag en pennholder.

Bygg et mørkrom.

Gjør feestøv.

Lås opp Mario Kart Wii Rosalina.

Lag en puddelkjørt.

Brett en origami lilje.

Origami.

Lag et kanalbåndsarmbånd.

Popping tyggegummi.

Bygg en festning i skogen.

En batiken batiken.