Home \ Hobbyer
 

Sy i silke skjerf.

 

Nyt komplimenter til dine venner og kolleger. Silk skjerf er dyrt. Og ofte vil du ikke finne et design som gleder deg i farger du liker å bære. Å lage silke skjerf er enkelt og relativt billig.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gå og handle. Den beste silke er vanligvis lett georgette, organza og crepe. De beste mønstrene og variasjonene finnes i stoffbutikker, men hold øynene åpne. Kanskje du finner et stykke der du minst forventer det. Blek fløyel og jevn krøller kan brukes til skjerf, spesielt for å ha på seg med en frakk.        
 2.  
 3.             2      Kjøp riktig størrelse. Silke blir vanligvis solgt i 90cm, 114cm og 150cm bredde. Hvis du vil ha et firkantet skjerf, spør selgeren om å klippe samme lengde som bredden: 90 x 90 cm, 114 x 114 cm, 150 x 150 cm. Din endelige størrelse vil være 89 x 89 cm, etc. 
    
  • Hvis du vil ha et rektangulært skjerf, har du flere valg. Noen tror at 180 cm er best når du har på deg en drakt. Løst, en side av skjerfet begynner på et hylle, går rundt halsen og faller til kanten på jakken på den andre siden. For en forandring kan jeg knytte mitt lange skjerf til en stor løkke. Eller knute løst og dypt og ha en enkel monokrom bluse under. Du kan bruke et målebånd for å prøve forskjellige lengder for å finne den som passer best for deg. Eller ta mål på en av dine favoritt skjerf.
  •  
  • Du har flere valg i bredden på skjerfet, fordi du kan brette eller rynke stoffet eller til og med vaske det i veldig varmt vann for å få litt stivhet fra stoffet slik at det vil falle vakkert. Du kan lage to rektangulære skjerf hvis du kjøper en lengde på 180cm med 90 eller 114cm bredde. En å beholde og en til å gi bort til en venn eller et familiemedlem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv å rive stoffet over og deretter lengden nakkes i stedet for å kutte det med saks. Dette gir en rettere kantkant. Imidlertid kan rive myke, løst vevde stoffer ut av form. Hvis du ikke kan stryke kanten jevnt, vil skjerfene være vanskelig å sy.       
 6.  
 7.             4      Først sy i sømmen rundt skjerfet før du syr dem. Noen mennesker er gode på hånden og ruller en kappe som de syr. Andre foretrekker å stryke dem flatt og sy deretter de to eller fire sidene (hvis stoffet har en god design, kan det være overflødig å rette kantene med en kvadratisk skjerf).       
 8.  
 9.             5      For å stryke et flatt hem, brett stoffet 6 til 8 mm bredt og stryk det. Derefter flip den over og stryk hemmen igjen. Hvis du vasker skjerfet med vann, kan du spray stoffet med destillert vann og dampstrykejern. Noen mennesker er redd for vannflater, men disse var mer utbredt på grunn av dårligere vaskemidler i forrige århundre.       
 10.  
 11.             6      Bruk et løftesøm og skjul de store stinglengder i stofftunnelen som er formet av hemmet. Noen bruker en hylseforlengelse på symaskinen for å trimme skjerf. Andre bruker en blindsaw. Og andre linjebukse, noe som kan være veldig attraktivt for et mykt silketoff.       
 12.  
 13.             7      Vask og strykk skjerfet før bruk.        
 14.  
 15.             8      Ferdig.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Lag eksplosjoner.

Sy sammen i lederens søm.

Bruk jernperler.

Å lage snø.

Lag et periskop.

Kryssfinerbøyning.

La en myntrulle over fingrene dine.

Tegn kolibrier.

Lag lerdukker.

Stiger raskt i Skyrim trinnene.

Tegnebokstaver.

Gjør håret buer selv.

Trykk på blomster.

Oppblåsbare ballonger.

Søk på Wipeout.

Søk fingeravtrykk.

Form akrylplastplater.

Brett et serviett inn i en rose.

Lag kjemiske løsninger.

Vær en bedre soldat i Halo Reach.

Bygg et modellskip.