Home \ Hobbyer
 

Lag en enkelt vev armbånd.

 

Loom armbånd er fargerike og gjøres enkle. Du kan bruke den selv som et armbånd eller smykker eller gi det til venner. Det eneste du trenger er et utvalg av små gummibånd (ofte solgt i loom-sett) og et S- eller C-klips for å holde armbåndets ender sammen. Du kan bruke fingrene dine, en gaffelkant eller en krok (solgt med settet) for å knytte båndene til en kjede.

                 

Hva du trenger .

               

Fremgangsmåte .

    

    1      Arbeide med dine fingre  ,

    
   
 1.            1      Velg dine farger. Du kan velge hvilken som helst farge eller prøve å velge farger som passer til hverandre. Tenk på hva armbåndet ditt skal stå for. For eksempel kan du velge favorittfarger, favorittlagets farger eller farger som passer til sesongen (som oransje, svart og lilla på Halloween). 
    
  • Vurder å kjøpe en Rainbow Loom Kit hvis du vil lage mange armbånd. Disse kittene er tilgjengelige i mange forskjellige farger. Du kan kjøpe dem på nettet eller på en håndverksbutikk for mindre enn $ 10.
  •  
  • Skriv ned fargenes rekkefølge, slik at du ikke glemmer dem. Hvis du for eksempel har valgt Rød, Blå og Grønn, kan du tildele et tall til hver farge: Rød (1), Blå (2), Grønn (3). Jo mer komplisert ditt design, desto viktigere er det at du planlegger en spesiell fargesekvens.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søl det første båndet rundt mellom- og pekefingeren. Lag en snute rundt hver finger slik at bandet ser ut som et åtte eller uendighetsskilt. Du kan også bruke en metallgaffel. I stedet for å pakke rundt fingrene dine, vikle gummibåndene to ganger rundt gaffelen.       
 4.  
 5.             3      Loop et andre band rundt den første. Ikke vri båndet til en åtte. I stedet gjør du en enkel lukke rundt midten og pekefingeren.       
 6.  
 7.             4      Dra den høyre siden av det hvite båndet på bildet under toppen, rosa på bildet. La båndet, som er i figur åtte form, skyve av fingeren slik at den er viklet rundt den andre. Gjør det samme med den andre siden.       
 8.  
 9.             5      Gjenta disse trinnene til båndet har ønsket lengde. Du må bare løse et nytt volum over den forrige rundt indeksen og langfingeren og deretter tegne det første volumet over det nye og fra fingertuppene til indeksen og langfingeren. Pass på at du beholder fargesekvensen slik at du ikke gjør feil. 
    
  • Gå glipp av håndleddet og deretter armbåndet, hvis du gjør det selv for å sørge for at det passer deg. Hold en tråd tett rundt håndleddet ditt da armbåndet vil sitte og savne lengden på tråden. Armbåndet ditt er klart når det er så lenge som tråden.
  •  
  • Vurder hvordan den andre personens håndled blir sammenlignet med din når du lager armbåndet til noen andre. Gjør armbåndet litt lengre enn du ville selv om personen har bredere håndledd. Gjør det litt kortere hvis personen har tynnere håndledd.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fullfør armbåndet. Pass på at du har bundet et annet bånd rundt mellom- og pekefingeren. Fest C- eller S-klippet på enden for å holde stroppene sammen.       
 12.  
 13.             7      Nyt det. Du kan bære armbåndet, gi det til en venn, eller bruk det som en dekorasjon. Prøv å lage noen armbånd som passer sammen. Hvis du har mer erfaring, kan du eksperimentere med avanserte design.                 
 14.  
             

    2      Arbeide med en Loom  ,

    
   
 1.             1      Velg dine farger. Du kan velge hvilken som helst farge eller prøve å velge farger som passer til hverandre. Tenk på hva armbåndet ditt skal stå for. For eksempel kan du velge favorittfarger, favorittlagets farger eller farger som passer til sesongen (som oransje, svart og lilla på Halloween). 
    
  • Skriv ned fargenes rekkefølge, slik at du ikke glemmer dem. Hvis du for eksempel har valgt Rød, Blå og Grønn, kan du tildele et tall til hver farge: Rød (1), Blå (2), Grønn (3). Jo mer komplisert ditt design, desto viktigere er det at du planlegger en spesiell fargesekvens.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjør den første fargen over den ene pinnen øverst. Den åpne, konkave enden av kurven skal se ut som en slags "furrow" til deg. Dra gummibåndet til pennen. Hake neste farge som vist på bildet over den diagonale andre pin fra den forrige til du når ønsket lengde. 
    
  • Du må prøve litt og gjøre feil før armbåndets lengde er riktig.
  •  
  • Hvis armbåndet ditt ikke er lenge nok, kan du sette vevarmbåndet tilbake på vevet i en S-form. Hvis du allerede har gjort en del, kan du henge armbåndet på en annen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tegn et annet bånd over den siste pennen når du når ønsket lengde. Du kan også dra båndet over tappen tre ganger for å lage en mindre sløyfe, der du kan henge S- eller C-klippet.       
 6.  
 7.             4      Bruk kroken til å fjerne det siste bandet (den laveste på pennen). Dra kroken inn i "furgen" gjennom løs eller trippelbåndet. Ta båndet på kroken og ta det over "pinnen" på pennen. Pass på at båndet ikke har kommet i pennen og bare henger på løs eller trippelbåndet. Fest båndet på pennen over pennen som du fjernet fra. 
    
  • Hvis du har laget ditt armbånd i en S-form, kan du bare ta den første pinnen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Trekk kroken gjennom "furgen" på pennen som den siste stroppen henger på. Ta båndet på bunnen av pennen (den som trekker over to pinner) og ta den opp over "furrow" (mellom pinnen og båndene) når du tar den av pinnen og over pinnen over den Hang.       
 10.  
 11.             6      Arbeid deg langs armbåndet til du kommer til den første pinnen. Trekk armbåndet langsomt av vevet. Hvis armbåndet faller fra hverandre ved fjerning, har du gjort noe galt.       
 12.  
 13.             7      Fest S- eller C-klippet til siste stropp så snart du når ønsket lengde. Pass på at du fjerner alle båndene fra pinnene. Start på bunnen av armbåndet og trekk alle bandene fra pinnene. Vend deg tilbake til armbåndet til det ikke lenger henger på vevet. Fest S- eller C-klippet til den løse enden av stroppen i det siste bandet for å fullføre den. 
    
  • Hvis du vil at armbåndet skal være lengre, starter du fra toppstiftet og legger bånd til ønsket lengde. I stedet for å legge til en annen løs eller tredobbelt tape til bunnpinnen, kan du også dra den faktiske kjeden (den som S eller C-klippet henger) på den siste pinnen.
  •  
         
 14.  
             

    3      Arbeide med en Mini Loom  ,

    
   
 1.             1      Slett et band i begynnelsen over Mini Loom, som vi gjorde med fingrene der oppe. Legg et ått med et gummibånd og dra det over en finger. Trekk båndet over de to hakkene på Mini Loom.       
 2.  
 3.             2      Plasser kroken din under den ene siden av begynnelsen tape i hakk av Mini Loom. Trekk et annet gummibånd inn i haken i kroken og dette bandet med kroken gjennom det, som allerede er på Mini Loom og la dette glide fra Loom slik at det ser ut som på bildet.       
 4.  
 5.             3      Legg til flere elastikkbånd. Sett kroken tilbake under båndet på Mini Loom, sett et gummibånd i hakk av kroken og trekk den gjennom båndene på Mini Loom. La forrige bånd glide av vevet. Gjenta dette til du når ønsket lengde.       
 6.  
 7.             4      Fullfør armbåndet. Du kan knytte endene til et C-klips eller knytte en knute.       
 8.  
        
Hobbyer populær:
Få Diamond Camo i Black Ops 2.

Lag en skulptur.

Sette opp USB spillkontrollen i Windows 8.

Å lage glitterbomber.

Sy på bukser.

Hylle ut en kokosnøtt.

Bygg en pennpistol.

Sette opp USB spillkontrollen i Windows 8.

Lag en krabbe fra et plaststrå.

Bygg en røret for trykkluftpellets med trykkluft.

Se ganske i MovieStarPlanet.

Sy en sash.

Lag et kjede med et plektrum.

Tegn en rulle.

Lag blomster fra toalettpapir.

Reparer en ødelagt glidelåsen.

Sy en sommerkjole fra et laken.

Tegn en lastebil.

Lag en tråddukke.

Lag en krukke i tommelfingerpresseteknikken.

Bli en gamer.