Home \ Hobbyer
 

Lag en flyger.

 

Enten du prøver å finne en flyktig kattunge, tilbyr gitar leksjoner eller fremme bandet sin konsert på fredag, kan en flyger være en billig og effektiv måte å publisere noe på. For flyer til arbeid, må folk først legge merke til det. Da bør de handle i samsvar med dette. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å oppnå begge!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg verktøyet ditt  ,

    
   
 1.            1      Bestem om du vil lage flyer digitalt eller manuelt. Du kan lage en flyger digitalt ved hjelp av verktøy som Photoshop eller Microsoft Publisher. Eller du kan male din flyger med en penn, blyant, feltpenn, etc., og deretter kopiere den i en kopibutikk.        
 2.  
 3.             2      Bruk farger hvis mulig. Fargen kan være i skriving, bildene eller til og med i papiret - men farge tiltrekker seg oppmerksomhet og tiltrekker seg oppmerksomhet. Et kostnadseffektivt alternativ til å farge flyet ditt, for eksempel, ville være å skrive ut i nyanser av grå på et farget papir. 
    
  • Et fargevalg kan være veldig effektivt. Bruk et fargeskjul for å finne ut hvilke farger som harmoniserer. For eksempel kan du holde fast ved analoge farger (farger som eksisterer på fargeskiven), for eksempel forskjellige blues eller greener. Eller du kan bruke fargekombinasjoner som rød og grønn.  
  •  
  • Det er enda bedre hvis fargen stemmer overens med bildet på flygebladet. Hvis bildet ditt for eksempel viser en solnedgang, kan du bruke oransje og gule. For fargene å skille seg ut, kunne de skisseres i svart.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sett en størrelse for flygeren din. Størrelsen på flygebladet avhenger delvis av funksjonen og delvis hvor stor du kan gjøre flygebladet i det hele tatt. For digitale flygeblad er den enkleste måten å skrive ut dem i en felles utskriftsstørrelse (for eksempel A4-størrelse). Dine flygeblad kan da ha dette formatet, eller du kan også kvart eller halve sidene hvis det ikke trenger å være så stort (for eksempel hvis flygebladene distribueres for hånd). Flygebladene dine kan være av en hvilken som helst størrelse, og du kan gjøre større flygeblad relativt enkelt hvis du går til en skriver som skriver ut den størrelsen.       
 6.  
 7.             4      Bestem hvor og hvordan du vil bringe flygebladene dine til folk. Har du tenkt å henge dine flygeblad på innsiden av et oppslagstavle eller ute på en kraftpinne? Kanskje du vil distribuere flygebladene til en begivenhet for hånd i et travelt distrikt? Kanskje du selv vil sende dem. Hvis flygebladene skal ligge utenfor, må du huske å skrive ut på tykkere papir med vannbestandig blekk.                 
 8.  
             

  Del 2      Skriv et overskrift  ,

    
   
 1.             1      Skriv et overskrift. Hun burde være høy, fett og enkel. Vanligvis bør en overskrift ikke være lengre enn noen få ord, passe inn i en linje og være sentrert. Et overskrift kan også være lengre, men jo kortere det er, jo større er sannsynligheten for at den tiltrekker seg oppmerksomheten.       
 2.  
 3.             2      Gjør det STOR! Bokstaver i overskriften skal være den største på flygebladet. Folk bør kunne lese dem raskt fra ca 3 meter unna. Vanligvis bør overskriften være jevnt fordelt over hele sidebredden. Hvis det ikke passer perfekt, bør du vurdere å sentrere teksten.       
 4.  
 5.             3      Du kan også bruke store bokstaver eller en fet skrift. Se på overskriftene på avisens forside: denne bransjen har lenge kjent hvordan man gjør det. Men ikke ta for komplisert skriving, fordi målet her er lesbarhet. Du kan legge til en spesiell flair til de andre delene av flygeren din hvis den støtter meldingen.       
 6.  
 7.             4      Hold meldingen veldig enkel. Du prøver å fange oppmerksomheten med flyer og levere meldingen om noen sekunder. Kompliserte meldinger og innhold er usannsynlig å ankomme - du kan legge til flere detaljer i flyets kropp. 
    
  • Ikke tving folk til å tenke lenge og hardt om innholdet i flygeren din - det burde formidle meldingen din nesten intuitivt. Minneverdig og underholdende er fangstordene!
  •  
  • Hvilken overskrift nevnte du nylig? Hvis du er som de fleste, så var det en overskrift i en prangende farge som automatisk trekker blikket ditt. Og kanskje det var også en overskrift med uventet og humoristisk innhold, da det gjør en tekst spesielt effektiv.
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Skriv en fengende tekst  ,

    
   
 1.             1      Legg til en undertekst. Dette bør være omtrent to til tre linjer lang. Siden overskriften er kort og søt, bør underteksten utvide overskriften litt og gi deg flere detaljer om emnet ditt. Les avis undertekster eller pressemeldinger for å finne eksempler.       
 2.  
 3.             2      Legg til detaljer. Mens overskriften din er der for å tiltrekke seg oppmerksomhet og nysgjerrighet, er din teksttekst der du leverer meldingen din. Inkluder viktig informasjon som 5 Ws: hvem, hva, når, hvor og hvorfor. Dette er spørsmålene som folk vil spørre seg selv når de gjør en oppfordring til handling. Sett deg i stillingen til publikum - hva vil du vite? 
    
  • Vær direkte og komme til poenget. Beskrivelsen din bør være nær, men inneholder fortsatt nok detaljer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forbedre meldingen din gjennom anbefalingsbrev. Kroppen din er også et godt sted å legge til anbefalinger eller ros. Et godt anbefalingsbrev gir deg ikke bare flere detaljer, men legitimerer også innsatsen din ved å presentere en objektiv mening. Hvis leserne er i stand til å lese innholdet ditt fra ditt perspektiv eller fra en proponent, er de mer sannsynlig å handle på dine vegne.       
 6.  
 7.             4      Legg vekt på viktig. For å understreke viktige ord, kan du bruke kapitalisering, en litt større eller tyngre skrift, kursiv eller annen visuell attraksjon. Men ikke bruk alle disse alternativene samtidig - bare velg en eller to spesialeffekter. For mye kreativ skriving ser ikkje barnslig ut, og i verste fall litt crappy. 
    
  • Bruk ord og uttrykk som gjør tilbudet ditt mer forførende: "GRATIS", "NYTT", "REWARD", osv. Dette er forførende ord, men også iøynefallere som kan gjøre at målgruppen følger handlingen. Selvfølgelig bør du bare bruke slike setninger hvis de er korrekte i sammenheng med meldingen din. Du bør ikke villede publikum.
  •  
  • Bruk ordet "deg" eller "deg". Slik snakker du direkte til leserne dine.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Struktur teksten din. Inkluder punktpunkter for å strukturere meldingen din. Kuler eller bokser rundt tekstdeler kan både strukturere teksten og gjøre den visuelt mer tiltalende. Slike effekter kan gjøre teksten din mer profesjonell eller forretningsmessig, noe som kan være viktig for det generelle utseendet.       
 10.  
 11.             6      Bruk andre oppmerksomhetsfonter. Teksten i flyets kropp trenger ikke å se ut som overskriftene dine. Din flyer kan skille seg ut, så det kan være lurt å bruke noe annet enn noe annet. Tekstbehandleren din bør allerede inneholde en rekke skrifter, men hvis du ikke finner akkurat hva du vil, kan du også laste ned en ny skrifttype. Det er mange nettsteder som tilbyr uvanlige og unike skrifttyper gratis og enkelt å laste ned.       
 12.  
 13.             7      Inkluder kontaktinformasjonen din. Inkluder kontaktinformasjonen din - helst nederst på flygebladet, slik at den viktigste informasjonen i flygebladet er øverst. Ta med fornavn og foretrukket kontaktinformasjon: De vanligste er telefonnummeret og / eller en e-postadresse. 
    
  • Du kan også bruke den prøvde og sanne "break-off-metoden": skriv en kort versjon av flyerteksten din i en liten skrift, roter fonten 90 grader og gjenta det flere ganger nederst på flygeren. Lag et lite kutt mellom hver repetisjon, slik at folk lett kan rive ned kontaktinformasjonen din.
  •  
  • Ikke gi privat informasjon. For eksempel, bruk ikke etternavnet eller hjemmeadressen din.
  •  
         
 14.  
             

  Del 4      Sett inn bilder  ,

    
   
 1.             1      Legg til et bilde eller et grafikk. Et bilde er ofte viktigere enn mange ord fordi den menneskelige hjerne behandler bilder før tekst. Nå som du har oppmerksomheten til leserne, bruk dem til din fordel! Gi leserne noe å se på - folk er mer sannsynlig å huske konkrete, visuelle meldinger enn ord. Det er derfor et bilde er et effektivt element - enten det er en logo, bildet av en skinnhund eller en grafikk.       
 2.  
 3.             2      Finn et bilde du har lett tilgang til. Du trenger ikke nødvendigvis å lage et helt nytt bilde. Du kan bruke et av dine egne bilder eller bruke et offentlig bilde som du fant på internett. Det finnes også noen dataprogrammer og applikasjoner, for eksempel Microsoft Office, som tilbyr forskjellige standardbilder.       
 4.  
 5.             3      Bruk bildedigeringsprogramvare for å øke kontrasten. Dette gjør at bildet ditt skiller seg ut mer fra en avstand når den skrives ut på papir. Hvis du ikke har et bilderedigeringsprogram, kan du også bruke en gratis app som Googles Picasa (http://picasa.google.com/). 
    
  • Prøv å bruke bare ett bilde hvis det er mulig. Om nødvendig kan du også bruke to bilder ved siden av, men alt utover det ville overfylle flygeren og redusere sannsynligheten for at den vil ta øynene dine.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg til en beskrivelse under bildet. Hvis du har tiltrukket leserne dine, kommer de nærmere nå for å lese detaljene. God bildetekst kan ikke bare forbedre meldingen til bildet, men også legge til ekstra innvirkning på din unike og interessante tekst.       
 8.  
 9.             5      Sett en optisk ramme eller kant rundt bildet. Når du rammer bildet ditt, kan det være nyttig å "forankre" bildet i flygebladet slik at det ikke flyter på papiret som en isolert detalj. Vurder å legge til en kant eller skygge. For spesiell vekt kan du til og med sette inn stjerner i rammen, eller til og med en pil som peker på bildet ditt.       
 10.  
             

  Del 5      Kopiere og distribuere  ,

    
   
 1.             1      Pass på at flygeren din også fungerer. Før du lager mange kopier av flygeren din, bør du teste den ved å feste den til en dør for å inspisere den selv. Stå ca 3 meter unna og se på ham. Hopper du til hovedpoengene? Hvis du ser på eksempelet ovenfor, er det umiddelbart klart at det er en bilvask. 
    
  • Ta en titt på hele flygeren for å sikre at all informasjon er korrekt og at du ikke har stavemåte eller grammatiske feil i teksten.  
  •  
  • Det er også en god vurderingsmetode hvis du spør en venn eller et familiemedlem om å se på flygebladet. Personen burde ikke ha sett flygebladet ennå - se om de forstår meldingen umiddelbart.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kopier flyet. Nå som du har fullført og testet flyer, kan du skrive ut så mange kopier som du trenger. 
    
  • Hvis skriveren ikke kan håndtere så mange kopier eller hvis det skal regne (blekk fra de fleste hjemmebrukere går i regnet), gå til en kopibutikk eller offentlig kopimaskin i nærheten av deg, og skriv ut kopier der ut.
  •  
  • Svart-hvitt-kopier er vanligvis billigere enn fargekopier, men de er mindre iøynefallende. Hvis du velger svart-hvitt, kan du prøve følgende: I stedet for å skrive ut overskriften og andre fargede tekstområder, kan du la disse stedene være tomme og komme tilbake med en fargerik markør. Selv en highlighter kan fungere godt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Heng opp flygeren din. Hvor skal du henge ham? Vel, hvor er folkene du vil nå? 
    
  • Hvis katten din har rømt i nabolaget ditt, legger du på flyger på telefonpoler, bussholdeplasser, landsbybutikk eller kafé, vaskeri, svømmebasseng eller andre offentlige steder i nærheten.
  •  
  • Hvis du har mistet din lommebok, legg opp flygebladene i nærheten av det siste stedet du vet at du hadde lommeboken igjen. Husk at det ofte er restriksjoner i byområdet på hva du kan henge der - fordi det lett kan bli funnet, bør du ikke se bort fra reglene! Prøv kaffehus, offentlige svartbrett og mastere som allerede er dekket med plakater - dette er alt et rettferdig spill!
  •  
  • Hvis du vil nå studenter eller studenter til klubben din, er det for det meste regler og tradisjonelle steder der du kan legge på annonsene dine. Det er vanligvis en kombinasjon av praktiske hensyn (hva som fungerer der, for eksempel ganger, toalettdører, distribusjon foran universitetsbygningen) og regler om hvor slike ting kan være festet.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

    
   
 • For mer komplekse flygeblad kan du også søke på Internett for "gratis flyersmaler" og velg deretter et design.
 •  
 • Et fargerikt stykke papir kan varsle deg om din flyger, men noen ganger går bildene og teksten under. Forsøk litt for å finne et godt kompromiss.
 •  
 • Du kan også vurdere å distribuere en digital versjon av flygeren din online og sende den til e-postlister.
 •  
 • Husk at du kan ta enten stående eller liggende orientering.
 •  
 • Hvis flyet ditt handler om et dyr eller en person, eller hvis den inneholder ekstremt viktige detaljer, er det bedre å skrive ut et bilde i stedet for å tegne ett.
 •  
 • Hvis du lager en digital flyer, kan du prøve å bruke fonter som passer sammen. Modsatte skrifttyper (som en høy, tynn skrifttype kombinert med en bred) går vanligvis godt sammen.
 •  
 • Kuler er gode for å strukturere informasjon, men vær forsiktig så du ikke overdriver det.
 •  
             

Hva du trenger .

    
   
 • Papir
 •  
 • Skriver
 •  
 • Sakser
 •  
 • Limbånd
 •  
           Les mer... (3)      
Hobbyer populær:
Bygg en pennpistol.

Bland maroon farge.

Gjør et sverd ut av papir.

Tegn en delfin.

Jonglering.

Bygg en røret for trykkluftpellets med trykkluft.

Lag et symmetrisk papirhjerte.

Gjør et sverd.

Lag en lommelykt.

Hvordan lage en 3D snøfnugg ut av papir.

Ta et bildeoppgave.

Stikker et puslespill.

Trygt kjøpe gull i World of Warcraft.

Tegn Ariel.

Herdingsstål.

Gjør enkle dukkeklær selv.

Brett en papirrose.

Tegn ender.

Sveisplast.

Tegne realistiske menneskelige øyne.

Ferb Fletcher fra Phineas og Ferb tegning.