Home \ Hobbyer
 

Bruk akvarellpennene.

 

Akvarellblyanter kan hjelpe deg med å lage vakre akvarellverk uten å bruke farger. Tegn med pennene dine på akvarellpapir eller tykke papir som holder vann. Deretter kan du bruke vann ved å børste det eller sprøyte tegningen. Du kan også lagre pennfarger og vann for å intensivere akvarell effekten. Ta friheten til å eksperimentere for å se hvilken effekt som passer deg best!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Skiss ditt design og grunnfargene  ,

    
   
 1.            1      Tegn på akvarellpapir eller tung papp. Fordi akvarellpennene til slutt krever vannpåføring, bør du tegne på materiale som er tykk nok til at det ikke vil rive. Akvarellpapir eller tung papp er et godt valg.  
    
  • Hvis du foretrekker en jevnere overflate enn akvarellpapir, kan du tegne på tegnebrettet. Den er tykk nok til å håndtere påføring av vann, men mye jevnere enn akvarellpapir.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tegn et grovt omriss med en vanlig blyant. Før du begynner å fylle dem med farge, trenger du en grov skisse av tegningen. Ikke vær redd for å være for presis eller legg til for mange detaljer - dette er noe du vil gjøre senere når du lagerfarger.        
 4.  
 5.             3      Legg grunnfargene på skissen din. Hvis du har en grov skisse, kan du fylle ut grunnleggende farger. Ikke bruk akvarellpennene som vanlige fargestifter ved å fylle ut skissen helt. I stedet skal du bruke pennen i generell form og retning som med vanlige penner, men la noe mellomrom være mellomrom.  
    
  • Se opp for retningen av dine slag når du legger til grunnfargene, selv om du ikke trenger mye detalj på dette stadiet. Når det er aktivert med vann, er retningene for strekkene fortsatt synlige.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hopp over å legge til farger til områder der du vil ha den lyseste fargen. Fordi du senere vil blande farger med vann, vil områder som er hvite i skissen til slutt ta på seg den lyseste fargetone av de neste fargene. Tomme områder hvor du vil ha de klareste farger når du legger til grunnfargene dine.                  
 8.  
             

    2      Skjul skissefarger med en våt børste  ,

    
   
 1.             1      Påfør vann til grov skisse og basisfarge. Børstens størrelse avhenger av størrelsen på tegningen og hvor du vil ha akvarell effekten. Tynnere børster er bedre egnet for presis, detaljert arbeid. Tykkere børster passer bedre til et mer abstrakt utseende. Dør børsten inn i en liten bolle med rent vann og tørk det forsiktig av kanten av bollen.        
 2.  
 3.             2      Ta forsiktig vann på fargestiften. Spreng akvarellpennepigmentet i glatte streker med en pensel. Følg formen og retningen av fargestiften ved bruk av vannet. Dette føles mest som akvarellmaleri, bortsett fra at du ikke dip din børste i akvarell. I stedet bruker du vann for å spre pigment som allerede er på papiret. Dyp børsten tilbake i vannet når det føles tørt på papiret.        
 4.  
 5.             3      La det første laget tørke før det påføres et sekund. Du kan lagre vannet for å skape en enda sterkere akvarell effekt. La det første vannavløpet tørke helt før det påføres et annet. Prøv papiret med fingertuppen - det skal føle seg helt tørt hvis du trykker det forsiktig. Test maleriet ditt hvert femte minutt.  
    
  • Hvor lang tid det tar for lagene å tørke, avhenger av hvor mye vann du bruker og hvor mye overflate du har dekket.
  •  
         
 6.  
             

    3      Legg dybde og detaljer med lag med fargeblyant og vann  ,

    
   
 1.             1      Legg til et annet lag med farget blyant. Dette er din sjanse til å utdype fargene til maleriet ditt. Når den første vannet har tørket, kan du legge til flere av samme farge for å utdype basisfarge. Du kan også legge til en annen farge for en lagseffekt.  
    
  • Hvis du for eksempel legger til skyggelegging på maleriet, bruker du blå og brune akvarellblyanter stablet ovenpå hverandre. Når vannet påføres og pigmentet blandes, produserer de en ekte svart.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Påfør et annet lag med vann. Hvilke pensler du bruker til ditt andre vannprogram, avhenger av hvilken type lagring du har gjort. Hvis du har jobbet for å utdype fargen på små områder, bruk en mindre børste. Større overflater kan håndtere en større børste.        
 4.  
 5.             3      Fukt tennstykket før du tegner detaljer. Fuktighetsgivende spissen av akvarellpenningen gir et lettere pigment når det påføres papir. Dip spissen av fargestiften i en kopp vann. Spor deretter konturene til maleriet ditt for å legge til detaljer og definisjon. Du kan også bruke fuktede penner for å legge til detaljer om malte områder.        
 6.  
             

    4      Bruk akvarellpennene med en sprøyteflaske i stedet  ,

    
   
 1.             1      Tegn ditt komplette bilde. Når du bruker bare ett lag med vann, må du sørge for at bildet er ferdig med akvarell først. Du kan lagre alle fargene du vil ha, og legge til så mange detaljer som du vil.        
 2.  
 3.             2      Fyll en sprøyteflaske med rent vann. Du trenger ikke å fylle opp sprayflasken helt. Omtrent 100 ml skal være nok, med mindre du har skapt et stort arbeid. Da må du kanskje ha hele flasken!        
 4.  
 5.             3      Spray tegningen med vann. Du bør bruke nok vann til å se hvordan fargene begynner å løpe inn i hverandre. Spray sakte og forsiktig som å sprøyte for mye vann for fort, slik at fargene kan blandes helt sammen på papiret.  
    
  • Hvor nær du holder flasken på papiret, står opp til deg. Å holde det nært gjør at malingen går for langt og mister sin definisjon. Å holde dem videre resulterer i mindre blødning og mer definisjon.
  •  
         
 6.  
 7.             4      La maleriet tørke i en time. Hvis tegningen din er større enn 22 med 28 tommer, kan det ta mer enn en time å tørke. Test maleriet med fingertuppen ved å trykke lett på den. Du bør ikke føle fuktighet under fingeren.        
 8.  
 9.             5      Legg til detaljer med akvarellpennene. Hvis du vil, kan du legge til detaljer etter at maleriet har tørket. Du kan klargjøre grenser, legge til skrift og gjøre alt som krever klarhet og detalj. Eller du forlater bildet ditt som det er!  
    
  • Hvis du vil at dine detaljer skal være veldig pigmenterte, må du dyppe spissen av pennen i litt vann før du begynner å tegne.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (13)      
Hobbyer populær:
Trekk lett Elmo.

Lag en webcomic.

Dekorer en utklippsbok.

Bygg en vindmølle.

Inhalér helium fra ballonger.

Beregn odds på lotteriet.

Lag en Star Wars film.

Lag et hefte ut av papir.

Bygg et storfe gjerd.

Å lage en mamma.

Utfør magiske triks uten verktøy.

Lag en bombe ut av en kampboks.

Stopp en avhengighet til World of Warcraft.

Tegn en muffin.

Lag en bobble av garn.

Lag en armbue ut av papir.

Gjør pasta fra maisblomst.

Lag papir tulipaner.

Lag en tråddukke.

Å lage skyggedukker.

Trekk en symaskin.