Home \ Hobbyer
 

Kast en penn unna.

 

Dette er et morsomt, men fortryllende triks som er flott for å komme i gang med fremtidige tryllekunstnere, eller bare for noen som vil gjøre narr av vennene sine. Det er lett å lære, morsomt å demonstrere, og du trenger ikke noen spesielle verktøy eller ferdigheter. Men vær oppmerksom på at hvis du ikke forklarer dem etterpå hvordan du gjorde det, kjører du vennene dine gale!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Gjør en pin forsvinner bak øret ditt  ,

    
   
 1.            1      Ta en penn ut av lommen og hold den i din høyre hånd. Fortell dine lyttere: "Se og vitne på hvordan jeg skal tømme denne pennen ut av dine øyne!" 
    
  • Hvis du vil gjøre det til et virkelig syn (som gjør det enda mer underholdende), så forsikre publikum om at det er en vanlig penn. Swing den rundt litt, klikk den med fingeren og la den hoppe opp og ned. Gi seerne tid til å tilpasse seg dine magiske evner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold venstre håndflate opp foran kroppen din. For dette trikset er overbevisende skal, er du mest høyt og gestikulere med den andre hånden. Dette distraherer øynene og øret til publikum fra det du faktisk gjør. 
    
  • Trykk på pennen på venstre hånd som om det kan fortrylle deg. Jo mer oppstyr du gjør om det, jo mer imponerende trikset blir det.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold pennen nær toppen og løft den opp ved siden av hodet. Du må være i rett vinkel mot synsvidden til dine seere. På den måten kan ingen se blyanten mens du holder den på øret ved siden av hodet ditt. 
    
  • Dette brukes hovedsakelig til å bygge opp spenning. Så snart pennen er ved siden av hodet ditt, kan du sette den tilbake i startposisjonen, som om du vil utnytte publikum til tortur.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Pek på venstre hånd med pennen og før den igjen mot hodet. Du kan telle og si "ett, to" og deretter få ham til å forsvinne ved "tre". Det krever mye arbeid for å få en penn forsvinne, du må skru den opp riktig! 
    
  • Du kan gjøre denne delen av kunsten som du vil. Du kan late som å varme opp pinnen, riste den ut, eller rulle den mellom fingrene for å berolige den bort. Dine venner vil aldri finne ut!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sett pennen bak øret for tredje gang. Nå begynner det virkelige arbeidet. Mens du løfter hånden for tredje gang, holder du blyanten forsiktig og uten å nøle bak øret. Du må gjøre dette i en flytende bevegelse og uten å stoppe for å fokusere på hånden foran kroppen din. 
    
  • Telling hjelper deg å holde samme tid for hver bevegelse av hånden som holder pennen. Prøv å løfte hånden så fort som mulig for ikke å fly opp.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Trykk på høyre hånd til venstre i en flytende og rask bevegelse. boom! Pennen er borte! Vis demonstrativt begge sider av hendene der det ingensteds er blyant. Du må bare være forsiktig så du ikke snu hodet, ellers kan du se pennen der.       
 12.  
 13.             7      Bestem om du vil sjarme pennen igjen. Uansett hva du gjør, sørg for at det ikke ser ut som om du ikke vil snu hodet til publikum. Hvis du ikke vil vise noen flere triks eller ikke har tid, bare si at du må knytte kniplinger og bøye seg ned. Hvis ingen ser på, trekk du raskt pennen bak øret. 
    
  • Hvis du vil gjøre et stort show ut av det, hold hendene på hodet ditt som om du har stor smerte fra den mentale innsatsen. Når du holder hodet i smerte, legg pennen i hånden og vis den når du tenker deg.
  •  
                   
 14.  
             

    2      Gjør en pin forsvinner i ermet  ,

    
   
 1.             1      Sett på langermet skjorte med åpne ermer. Med denne teknikken bruker du "ermeteknikken" som forsvinner magisk... i ermet! For det trenger du en mørk skjorte med åpne ermer som ikke er for stramme i håndleddene, men heller ikke så schlabberig som et magisk mantel. Ta noe som ligger et sted i mellom. 
    
  • Den beste måten å holde seg i fargeplassen på pennen din. Hvis du bruker en hvit blyant, er en hvit skjorte stor. Jo mørkere pennen din er, desto mørkere skal skjorten din være.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold pennen med begge hender. Ta pennen i lengderetningen og hold den ene enden mellom pekefingeren og tommelen på den ene hånden og den andre enden mellom pekefingeren og tommelen på den annen side. På dette punktet bør fingrene peke mot publikum. Med langfingeren på din dominerende hånd, legger du på trykk på pennen, akkurat som om han ønsket å presse tilbake i din håndflate. 
    
  • Du bør holde pennen foran deg som om du ville vise den til ham. Det er godt å sette en fot frem og slappe av albuene for å gjøre det ser lett ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Klipp pennen med langfingeren tilbake mot håndleddet. Øv denne delen veldig ofte før du utfører trikset foran vennene dine. Din langfinger har i utgangspunktet å stikke pennen tilbake i håndleddet ditt, hvor du holder den i en brøkdel av et sekund. Gjør det så fort du kan for å få det til å se ut som pennen forsvinner. 
    
  • Vri tommelen opp så snart pennen er vendt av. Som et resultat er pennen dekket av fingrene. Dine fingre skal nå peke innover, som om du gir noen "tommelen opp" -tegnet.
  •  
  • Når du blar, bør du flytte opp og ned litt. Dette er egentlig ikke nødvendig for trikset, men det ser bra ut til publikum og gjør det som om du faktisk gjør noe for å få pennen til å forsvinne og se hvordan kroppen din er påvirket av bevegelsen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      La pennen glide i ermet. Når pennen trykkes mot håndleddet, presse ham raskt (raskt!) I ermet. En gang der kan du åpne hendene dine og vise det målløse publikum at pennen er forsvunnet uten spor. 
    
  • Vri hendene dine opp med håndflatene dine for å vise alle at det ikke er noen blyant igjen. Så vri dem rundt og flytt dem frem og tilbake litt, slik at det er klart at pennen ikke er skjult i et spesielt hjørne, der tilskuerne bare ikke kan se den.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Rull opp ermene for en ekstra effekt. Etter at du har beveget armene frem og tilbake litt, rull opp ermene for å være enda mer overbevisende. For å være sikker på at pennen beveger seg oppover med ermet, må du holde den mens du skyver den oppover. Den vil forbli på undersiden av ermet av tyngdekraft og vil ikke bli lagt merke til under armen av tilskuerne. 
    
  • Hvis du behersker trikset godt, kan du trekke litt på ermene, om du vil, selv før trikset. Ikke flytt det for mye, bare så mye at du får inntrykk av at du presset det opp litt. Hvis du beveger deg for langt, kan du vrikke litt rundt for å gjøre det litt kjøre for å komme tilbake før forsvinningen av pennen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Øv det foran et speil til du kan gjøre det. Det vil ofte skje at pennen sakner hylsen og faller bak deg, eller at du smiler pinnen ut i feil vinkel og det sitter fast i hånden. For å sikre at du gjør alt riktig, øve så lenge foran speilet før du har gjentatte ganger gjort det overbevisende. 
    
  • Gi din ytelse det som er sikkert noe. Start med å vise blyanten, løsne hendene, forberede dem perfekt for trikset, fokusere riktig og kanskje til og med spinne pennen i luften. Jo større ytelsen din blir, desto bedre vil du kunne distrahere publikum.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Hobbyer populær:
Lag et papirplan.

Tegne et realistisk kvinnelig øye.

Gjør en pickaxe i Minecraft.

Brett en vaskeklut i en kanin.

Lag forskjellige røde.

Vik blomster ut av papir.

Å lage et solsystem.

Tegneserie øyne tegne.

Lag et origami hjerte.

Hekle rosene.

Blomstene tørker.

Lag en blekekran.

Grind en meisel.

Gjør tråden inn i en Singer symaskin.

Lag en jeans veske.

Heklet babyhue.

Installer Skyrim Mods.

Maling eller porselen.

Bland farger til brune toner.

Bruk nesten hvert 35 mm filmkamera.

Maling av en klovns ansikt.