Home \ Hobbyer
 

Tegne en realistisk hund.

 

Du vet allerede hvordan du tegner en tegneseriehund og en hunds ansikt. Men hva med realistiske utseende hunder? Denne artikkelen vil hjelpe deg.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tegn to ovaler. De burde være ved siden av hverandre. Gjør en litt større enn den andre. Pass på at de ikke er for langt fra hverandre. Dette er spesielt viktig i denne tegningen.        
 2.  
 3.             2      Lag en skisse. Tegn en linje som krysser de to ovaler du nettopp trakk. Deretter tegner du en linje under på samme måte. Bøy bunnlinjen litt mellom de to ovalerne. Skiss deretter begynnelsen på beina som vist på bildet. La topp- og bunnlinjene gå opp og ta en sirkel for hodet. For nesen tegner du en oval som ligger delvis inne i hodet.       
 4.  
 5.             3      Tegn oversikten over hodet og resten av kroppen. Utfør de samme trinnene på hodet som du allerede gjorde på kroppen. Deretter fjern sirklene i kroppen og hodet. Legg deretter ører til hodet som er enten lange og slanke eller korte og oppe. Legg deretter til en kort eller lang hale. På dette tidspunktet bør du allerede ha en viss rase i tankene, ettersom hundens detaljer er sterkt avhengig av det.       
 6.  
 7.             4      Slett alle indre sirkler. Fjern forsiktig alle dine sirkler og ovaler. Legg deretter på pels ved å tegne krøllede linjer i omrisset. Din hund bør nå se veldig realistisk ut!       
 8.  
 9.             5      Ferdig.                  
 10.  
             

Tips .

             
Hobbyer populær:
Lag en liten bok med papir.

Lær barn å tegne.

Tegn en sanne planløsning.

Gjør Fishbowl Mucus.

Bygg en båt.

Blitz Brigade hack.

Få mye kreditt på Gamestop.

Lag en brosje.

Installer Optifine Mod for Minecraft.

Reduser spillslaget.

Spill ufarlige pranks på søskenene dine.

Unwrap og vask dukkehår.

Kombiner farger riktig.

Når du oppretter Sims 3, lager du en Sim.

Tegn Nyan Cat.

Beregn odds på lotteriet.

Tegne et gresskar.

3D origami deler gjør.

Tegning med oljepasteller.

Lag en enkel bamse.

Lag en gaveeske.