Home \ Hobbyer
 

Spille marmor.

 

Marmor er ofte små kunstverk. Vi tar det for gitt fordi det er så mange, men noen er små mesterverk av glassarbeid. Siden 4000v.Chr i det gamle Egypt, leker barn med marmor, og spillet har siden ofte vært inn og ut av mote. Ingen vet hva spillene egypterne spilte med sine kuler, eller enda nylig, siden spillene aldri ble skrevet ned. Imidlertid er marmorspill fortsatt en tradisjon. Det er i dag så enkle og kompliserte spill som du vil. Spillet som denne artikkelen handler om, kalles Mål .

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tegn fire sirkler. Tegn hverandre i den andre for å få en mål effekt. Den innerste sirkelen teller de fleste poengene - 100. Den neste ytre teller 75 poeng, de neste 50, og ytterkretsen teller 25 poeng.       
 2.  
 3.             2      Tegn en startlinje. Tegn dette om 180cm fra den ytre kanten av den største sirkelen.        
 4.  
 5.             3      begynner å spille. Bestem runder som skal spilles. Hver spiller er på startlinjen når det er hans tur å skyte tre kuler til mål. Målet er målet. Hver marmor som lander i en sirkel, vinner punktene som er merket i den kretsen. Så den neste spilleren. Marmor som lander utenfor sirklene teller til null.        
 6.  
 7.             4      Legg til poengene. Legg til poengene for alle tre kuler, dette gir spillerens poengsum. På slutten av hver tur blir marmorene plukket opp og la feltet stå tomt.        
 8.  
 9.             5      Spill en annen runde. Hvis det var alles tur, start neste runde og legg til scoreene. Vinneren er spilleren med høyeste totalpoengsum på slutten av spillet.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hobbyer populær:
Spill backgammon.

Gjør en longboard selv.

Spray kontaktlim.

Farge nudler for håndverk.

Tegne veggmalerier.

Lag et balansert Pokemon svart hvitt team.

Lag en kjegle.

Polske steiner.

Vinn på Dame.

Spill Mastermind.

Lag en romantisk utklippsbok.

Velg et digitalt speilreflekskamera.

Å lage klutdukker.

Folding a flag.

Naruto Uzumaki tegning.

Oppfinne et puslespill.

Lag en enkel kjole til en jente.

Trykk på blomster.

Fjern fargespray fra huden.

Utvikle Scyther.

Himmel og helvete lek.