Home \ Hobbyer
 

Se tynnere på bilder.

 

I motsetning til populær tro ligger bilder fremdeles. Så hvorfor ikke sørge for at de ser deg tynnere ut enn du egentlig er? Hvis du vet at kameraet legger fem kilo på det, er du klart ulempe når du er klar for din nærbilde. Neste gang du utgjør et bilde, kan du motvirke den negative kamerafunksjonen ved å følge tipsene og triksene nedenfor som gjør at du ser slankere ut av kameralinsen. For å lære å se tynnere på bilder, start ved trinn 1.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      kle seg godt. Hvis du vet på forhånd at du skal bli fotografert, bør du prøve å bruke klær som er naturlig slanke og fordelaktige. Klær med samme farge, spesielt mørkere nyanser, får deg til å se slankere ut. Velg noe som passer deg godt: Hvis det er for stramt, kan bilder vise ugunstige ruller, og hvis det er et av de tilfeldige, fasjonable klærne, kan du se fantastisk flomende og bare flott i naturen, men likevel i Bilder kan få deg til å se bredere ut enn du egentlig er. Her er flere måter å bære klær på som gjør at du ser tynnere ut enn du egentlig er: 
    
  • Unngå horisontale striper som de er kjent for å få deg til å se bredere ut enn du er. I stedet velger vertikale striper når de strekker seg.
  •  
  • Ikke bruk klær med merkbare detaljer på problemområdene dine. Hvis du har på deg en kjole som har iøynefallende mønstre på mageområdet, og dette er den delen du vil gjemme, vil den bare understreke den. Mønstrede plagg får deg vanligvis til å se bredere ut enn monokrome.
  •  
  • Hvis du virkelig ønsker å gå til toppen og vet at du vil bli fotografert, ville ikke figurerende undertøy skade.
  •  
  • Kvinner bør også ha på høyhælte sko, da de ser enda slankere ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær forsiktig så du aldri blir fotografert nedenfor. Bilder skudd fra under kan virke som om du har en dobbel hake, du kan se mindre ut enn du egentlig er, og generelt kan de bare være bredere. Derfor, hvis du er fotografert, bør du sørge for at kameraet er minst i øyehøyde, om ikke høyere. Å bli fotografert underfra kan få deg til å se opp til 20 kg tyngre!       
 4.  
 5.             3      Vis deg selv fra din beste side. Ladys, hvis du står, kast deg selv som om du var på den røde løperen: Vri litt til den ene siden, legg ett ben foran den andre, strekk tærne på fremre beinet mot kameraet og hold det fremre kneet litt bøyd. Skift vekten til bakbenet. Hvis du ikke ser rett inn i kameraet, gir det også en mer gunstig vinkel, da det gir dybde til kroppen din.       
 6.  
 7.             4      Hold haken oppvokst. For å unngå fryktet dobbel hake, pek opp haken litt opp. Du kan også strekke nakken litt, så lenge det ikke ser ut som om du leter etter noe. Dette kan bidra til at du ser lengre og tynnere ut. Vær imidlertid sikker på å praktisere denne teknikken på forhånd, så det ser ikke ut som om du har problemer, for da ville det se unaturlig ut. Du kan også strekke hodet litt fremover, slik at du ikke presser den tilbake og gjør en dobbel hake.       
 8.  
 9.             5      Plasser armene vekk fra kroppen din. Hold armene dine så de ikke berører kroppen din. Å legge en hånd på hoften ser bra ut som det bidrar til å fremheve midjen din. La armene legge seg ned sidelengs, kan få deg til å se firkantet og skyve armene dine bred, slik at de ser tykkere ut enn de egentlig er. Hvis du føler at du har en hånd på hoften din, er litt for mye, kan du holde armene sidelengs, men med litt avstand fra livet og kroppen din, slik at de ikke ligger flatt mot dine sider.       
 10.  
 11.             6      Forbedre holdningen din. Stå opp rett, ta skuldrene tilbake, magen og brystet opp, som om du prøvde å lukke glidelåsen i et tett par jeans. Hvis du virkelig ønsker å mate magen, må du være forsiktig med å gjøre det så subtilt at ingen ser på bildet, kan merke at ribbenene stikker ut. Det er enda bedre å se litt kraftigere på et bilde enn du vil at noen skal si, "Hun har fått magen hennes trukket!". Bare den rette holdningen kan allerede få deg til å se høyere, mer selvsikker og slankere.       
 12.  
 13.             7      Sett bena i riktig posisjon. For godt formede ben, må du bøye knærne litt, ha på deg hæler eller spenne quadricepsene (den store ekstensormuskelen i låret). Hvis du fotograferes sitter du ned, bør du krysse bena på anklene for å gjøre lårene tynnere.       
 14.  
 15.             8      Bestem et naturlig smil i stedet for å si "OST". Selv om det kan være morsomt og søtt å kalle "ost" (hvis du er en femte grader på en bursdagsfest) når du fotograferer, er det også hamster kinn fordi smilet ditt er for bredt. I stedet velger du et normalt, naturlig smil. Du kan også prøve å presse tungen mot ganen din for å gjøre ansiktet litt smalere. 
    
  • Hvis du ikke føler deg dum, kan du til og med bruke teknikkene til modellene og lett vende seg bort fra kameraet før det begynner, så sving og smil i øyeblikket bildet er tatt. På denne måten vil smilet ditt se mer naturlig ut og mindre.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Plasser deg selv i et gruppebilde langt borte fra kameraet. Jo nærmere du er på kameraet, desto større ser du i forhold til de andre. Men hvis du vil se mindre og slankere, prøv å være lenger unna kameraet enn de andre. Men hvis kameraet er i midten, og du står i tråd med andre mennesker, som om du var i stand til å prom, bør du prøve å være midt på rad hvis det er mulig. De som er på slutten av serien, ser nemlig tykkere ut.       
 18.  
 19.             10      Unngå direkte sollys. Når du ser på fotograferingen i solen, klemmer du øynene dine og gjør ansiktet ditt større enn det er. Derfor ikke prøv å bli fotografert i direkte sollys, slik at uttrykket ditt ikke endres.       
 20.  
 21.             11      Få en mørkere hudfarge. Du trenger ikke å tynne kunstig. Å tilbringe litt tid i solen (uten å bli fotografert der) kan gi huden din en mørkere hudfarge, så du vil ikke se så sløret ut på bilder. Tross alt ser folk ofte litt sløret ut i bilder, kroppens konturer er litt uskarpe og skiller seg ikke tydelig ut fra bakgrunnen. Det kan bidra til å være lett garvet for å få klarere konturer.       
 22.  
 23.             12      Bruk håret til din fordel. Hvis du legger håret opp til en halv eller knytter det til en løs bolle, kan du få deg til å se slankere og nakken din ser lengre ut. Hvis du har på deg håret i en tett bun eller hestehale, kan ansiktet og nakken din se ganske alvorlig, noe som skaper edle vinkler som gjør at ansiktet og torso ser større ut enn de egentlig er. Men å la noen hårfjerninger falle i ansiktet ditt, kan gi det et fint, forsiktig utseende som får deg til å se slankere ut.       
 24.  
 25.             13      Slapp av. Når tiden kommer, bare smil og slapp av, i stedet for å bekymre deg for hvor slank du ser på bildet. Hvis du er for spent, vil ansiktet ditt og kroppen se spennende og unaturlig ut. Men hvis du vil vise din beste, slankeste side, er det viktig å være avslappet når det er på tide å si "OST" - selv om du ikke faktisk gjør det!                 
 26.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                  
Hobbyer populær:
Rengjør et koselig leketøy.

Gjør en bil ut av papp.

Lag en stressball.

Manga hår tegning.

Lag en puddelkjørt.

Tegning 3D bokstaver med skyggeeffekt.

Lær å tegne bedre.

Spill Twister.

Lær å tegne bedre.

Fargeendring ved hekling.

Illustrer en barnebok.

Fjern E6000 lim.

Bygg en Tesla spole.

Fjern akrylmaling fra huden.

Lure motstanderen din på sjakk.

Få skinn i Minecraft.

Lag en røykbombe.

Tegning Wonder Woman.

Hekle en trekant.

Lag en vindmølle.

Spill 21 spørsmål.