Home \ Hobbyer
 

Opprett et kart i Minecraft.

 

I Minecraft brukes et kart for å se på et bestemt område med utforsket terreng. Du starter med et lite kart og gradvis utvider det slik at det passer til terrenget du utforsker. Du kan også gi ett kort til en annen spiller hvis du vil at han skal utforske noe kult, som en komplisert labyrint du har laget. Du kan bruke elementrammer til å lage en kartvegg i bosetningen din som dekker enorme deler av verden.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Få litt papir  ,

    
   
 1.            1      Søk sukkerrør i din verden. Papir er laget av sukkerrør, og sukkerrør er funnet der det naturlig vokser på vannkanten. Sukkerrør er ganske vanlig, og du bør finne den uten for mye trøbbel å utforske vannveiene. 
    
  • I konsollutgaven av Minecraft starter spilleren med et kortelement i deres beholdning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Høst sukkerrøret. Sukkerrør er veldig lett å høste, og du kan bare løpe gjennom den for å slå den over. 
    
  • Hvis du planlegger å lage mange kart eller utvide kartet ditt, kan det være en fordel å bygge en stokkgård. Sukkerrør må plantes rett ved siden av vannblokker. Bone måltid akselererer ikke veksten som mange andre planter. For mer informasjon om hvordan man bygger en gård, se på Bygg en enkel gård i Minecraft.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Samle minst ni sukkerrørstykker. Et stykke sukkerrør gjør et stykke papir. Du trenger åtte ark papir, men papir er laget i bunter av tre ark, så du trenger ni biter av stokk. 
    
  • Hvis du spiller i Pocket Edition, kan du lage et kart med ni ark og ikke kompass, men du vil ikke ha et plasseringsmerke på den.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Plasser tre stykker sukkerrør over midten av produksjonsnettverket. Det er tre ark for å legge til i beholdningen.       
 8.  
 9.             5      Gjenta forrige trinn til du har laget totalt ni ark papir. Plasser tre flere biter av stokk i produksjonsristen for å få tre flere ark. Gjør det igjen etter å ha tatt papiret for totalt ni ark.                 
 10.  
             

    2      Lag et kompass  ,

    
   
 1.             1      Bestem om du virkelig trenger et kompass. Hvis du spiller Pocket Edition eller Windows 10 Edition, trenger du ikke et kompass for å lage et kart. Kart som er laget uten kompass, har ingen plasseringsmarkør. Derfor bør du definitivt få et kompass for å gjøre kartet mer nyttig. 
    
  • Når du spiller i den opprinnelige datamaskinen eller konsollversjonen av Minecraft, er det nødvendig med et kompass for å lage et kart.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv å finne et kompass i stedet for å gjøre det (valgfritt). Hvis du er heldig, trenger du ikke å gå gjennom graving og produksjonsprosessen. Det er en elleve prosent sjanse for at han vil vises i en Stronghold-bibliotekskasse. Du kan også bytte ut ti til tolv smaragder til et kompass hos en landsbybibliotekar. 
    
  • Exchange er ikke tilgjengelig i Minecraft Pocket Edition.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Grav for litt jernmalm. Jernmalm er en av de vanligste metaller som finnes når du graver. Du trenger en steinøkse eller noe bedre å grave jernmalm ut av bakken. Jernmalmblokkene er grå med brune flekker. Det tar omtrent et sekund å grave dem ut hvis du har en steinakse (mindre med avanserte akser). Du trenger fire jernmalm blokker for å gjøre de nødvendige stolpene for kompasset. 
    
  • Du kan finne jernmalm hvor som helst fra fjellet til like over havnivået. Men du øker sjansene dine hvis du graver dypere. Mesteparten av jernmalmen finnes i lag 5 til 54 og over lag 68 i det hele tatt. Havnivået er på nivå 62. Biomet du er i, påvirker ikke jernmalmgenerering. Dette betyr at den beste måten å finne jernmalm er å begynne å grave på havnivå.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lag en ovn hvis du ikke har en. Du trenger en komfyr for å smelte jernmalm i jernstenger. Du kan lage en ovn ved å plassere åtte steinblokker rundt kanten av produksjonsnettverket. Du kan også finne ovner i smeden av mange landsbyer.       
 8.  
 9.             5      Legg et stykke drivstoff og jernmalm til ovnen. Brensel er alt i verden som er brannfarlig, som treblokker og treverk. Du kan bruke en slags drivstoff til å lage en jernmalmstang. Hvis du lager mange ingots, vil du kanskje bruke en mer effektiv drivstoffkilde, for eksempel kull.       
 10.  
 11.             6      Ta ut jernstangen ut av ovnen. Når smelteprosessen er fullført, har du en jernstang. Ta det ut av ovnsgrensesnittet og legg det i lageret.       
 12.  
 13.             7      Lag fire jernstenger. Du trenger fire jernstenger for å gjøre kompassen.       
 14.  
 15.             8      Søk etter Rotsteinerz. Dette er trolig den vanskeligste delen av å lage kompasset ditt. Rotsteinerz genereres kun i de nederste 16 lagene i verden. Dette betyr at du må grave dypt for å finne den. Alt du trenger er en haug med redstone støv, og en blokk med rødt stein faller vanligvis fire til fem hauger. 
    
  • Du kan også finne Redstone støv ved å drepe hekser eller ødelegge jungel tyfoner. Du kan også finne støvet i dungeon bokser.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Lag ditt kompass når du har materialene dine. Hvis du har fire jernstenger og en haug med redstone, kan du gjøre kompasset ditt. Åpne arbeidsbenkevinduet og plasser redstone i midten av rutenettet. Sett en jernstang over, under, til venstre og til høyre for Rotstein. Det skaper et kompass.        
 18.  
             

    3      Opprett et kort  ,

    
   
 1.             1      Legg sammen materialene dine. Du trenger åtte ark papir og kompasset ditt for å lage kartet. Hvis du spiller i Pocket Edition, kan du lage kortet fra ni ark, men du vil ikke ha en plasseringsmarkør.       
 2.  
 3.             2      Åpne arbeidsbordet ditt. Bruk arbeidsbenken din til å vise produksjonsnettverket.       
 4.  
 5.             3      Plasser kompassen midt på rutenettet. Hvis du spiller i Pocket Edition, kan du erstatte kompasset med et annet papir. Det resulterende kartet inneholder ikke en plasseringsmarkør.       
 6.  
 7.             4      Omslut kompasset med papirark. Plasser åtte ark papir rundt kompasset. Du bør se at kortet vises i resultatboksen.       
 8.  
 9.             5      Legg til det tomme kortet i varelageret. Dra det tomme kortet fra produksjonsvinduet til beholdningen din. Plasser kortet i hurtigruten slik at du raskt kan få tilgang til den. Du kan nå bruke kortet som noe annet ved å holde det.       
 10.  
             

    4      Bruk kortet  ,

    
   
 1.             1      Hold kortet i hendene. Kortet er tomt når du gjør det. For å fylle dem må du holde dem mens du beveger deg rundt i verden. 
    
  • Kortet fyller seg ikke med mindre du tenker på det som ditt aktive element mens du beveger deg gjennom verden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk kortet mens du holder det. Trykk på Bruk-knappen eller Bruk-knappen for å begynne å bruke kartet. Kortet må brukes til å begynne å fylle. 
    
  • Det kan ta et øyeblikk for kortet å fylle opp første gang du bruker det.
  •  
  • Kortet ditt begynner i retning av å fylle deg selv som du for øyeblikket ser. Nord er alltid på toppen av kartet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjør rundt mens du bruker kartet. Du ser at verden begynner å vises i toppvisning på kartet. Det første kortet du lager er en 1: 1 representasjon av verden. Hver piksel på kartet representerer en enkelt blokk i verden. 
    
  • Hvis du går rundt mens du bruker kartet, ser du kantene på kartet begynner å fylle ut med data.
  •  
  • Bare ditt første kort fylles opp til plassen er brukt opp. Kortene ruller ikke for å vise mer plass. Du må utvide kartet for å se mer.
  •  
  • Kortene er laget basert på den nåværende "Broken" du opptar. Dette betyr at plasseringen din ikke er i midten av kartet når du begynner å fylle kartet. I stedet genereres kortet basert på Brocken. Så verden er også delt når den genereres.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Søk etter spillerens resultattavle. Din posisjon er angitt med en hvit oval på kartet. Hvis du bygget kartet ditt uten kompass (kun Pocket Edition), er det ingen resultattavle.        
 8.  
             

    5      Utvid kortet  ,

    
   
 1.             1      Utvid ditt kart ved å zoome ut av visningen. Mens du ikke kan slå sammen to kort sammen, kan du redusere kortets nåværende visning med arbeidsbenken. Du kan redusere visningen av et kart opptil fire ganger. Hver gang du zoomer ut, kan kartet vise to ganger mengden innhold.       
 2.  
 3.             2      Åpne arbeidsbenken din. Du kan gjøre kartet mindre ved å legge til ekstra papir på kartet. Åpne arbeidsbenken din.       
 4.  
 5.             3      Legg det fylle kortet midt på produksjonsnettverket. Dette er "basen" av den resorterte kartvisningen.       
 6.  
 7.             4      Omslut det fylte kortet med 8 ark papir. Fyll resten av produksjonsristen med 8 ark papir. Du ser et nytt kort i resultatnettverket.       
 8.  
 9.             5      Bruk kartet ditt med størrelsen på størrelse. Når du zoomer inn på et kart for første gang, viser det dobbelt så mye innhold som det opprinnelig gjorde. Dette betyr at hver piksel representerer en 2 x 2-rate blokk av verden. 
    
  • Siden visningen av kartet er nede, må du sannsynligvis gå langt for å fylle den med innhold. Kortet fyller fortsatt i samme forhold som originalen (128 blokker fra spillerposisjon).
  •  
         
 10.  
 11.             6      Reduser visningen av kartet. Du kan gjenopprette produksjonsprosessen med ditt resorterte kart for å zoome ut igjen. Du kan gjøre dette totalt fire ganger, noe som resulterer i et kart som dekker fire ganger området av originalen. Nederst på utsikten representerer en piksel 16x16 blokker i verden. Kartet dekker et område på 2.048 x 2.048 blokker.       
 12.  
             

    6      Kopier kortet  ,

    
   
 1.             1      Duplikat kort til å gi til andre spillere. Dupliserer et kort skaper en perfekt kopi av originalen. Dette er flott for å distribuere kort til andre spillere i spillet ditt.       
 2.  
 3.             2      Åpne produksjonsgitteret fra arbeidsbenken. Du kan kopiere kort ved å lage dem på arbeidsbenken.       
 4.  
 5.             3      Legg originalkortet i midten til venstre. Legg originalkortet ditt midt i den venstre kolonnen i produksjonsnettverket.       
 6.  
 7.             4      Legg papirark til de tomme områdene av rutenettet. Hvert ark du legger til, skaper en ekstra utgang, noe som gir deg opptil åtte kopier og originalen.       
 8.  
 9.             5      Ta de ferdige kopier ut av resultatruten og legg dem i lageret ditt. Hver kopi er et eksakt duplikat av originalen. Alle kopier oppdateres samtidig mens de utforskes.       
 10.  
 11.             6      Gi dine duplikatkort til venner. Du kan sette kopier i esker, slik at de kan hente dem opp, eller bare slippe dem i verden.       
 12.  
             

    7      Lag en kortvegg  ,

    
   
 1.             1      Lag dine rammer. Du kan plassere kort på en vegg når veggen er dekket med rammer. Dette lar deg lage et enormt kart over verden fra flere kartelementer. 
    
  • Lag en ramme ved å plassere et stykke skinn i midten av gitteret og omgir det med åtte pinner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Plasser rammer på veggen. Lag et rutenett med rammer på veggen din. Hver ramme inneholder et annet kort. Nybegynnere kan prøve et 2 x 2 sett med rammer på veggen.       
 4.  
 5.             3      Lag et kart. Lag ditt første kort ved hjelp av metodene som er skissert ovenfor, etter å ha bygget rammemuren.       
 6.  
 7.             4      Plasser kortet på en av rammene. Se på et av rammene og bruk kortet ditt. Den festes til rammen og utvides for å dekke hele blokken. Dette gjør at kortene dine kan være sømløse.       
 8.  
 9.             5      Opprett et nytt kort basert på plasseringen av den første. For å lage et sømløst kort, må du lage kortene dine basert på hvor originalen slutter. Flytt utenfor kantene til det første kortet og bruk ditt andre kort. Dette vil generere et kart basert på neste område i verden.       
 10.  
 11.             6      Plasser det andre kortet ved siden av det første. Plasser kortet i rammen ved den riktige grensen til det første kortet. Hvis du har opprettet ditt andre kort riktig, må de to blandes sømløst langs kanten. 
    
  • Kortene må være i samme reduksjonsforhold som sømløs.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Fortsett å lage og plassere kart. Gjenta trinnene ovenfor for å fortsette å lage flere kort. Flytt alltid fra kanten av forrige kort i retningen ditt neste kort må være. Du kan gjøre dette så mange ganger som du vil lage et enormt kart over verden.        
 14.  
             

Tips .

                Les mer... (2)      
Hobbyer populær:
Fremstille glødende slim i mørket.

Himmel og helvete lek.

Plakatdesign.

Gjør gummibollen selv.

Skriv ut T skjorter.

Plugg et hull.

Tegne en isbjørn.

Spille fangehuller.

Popping tyggegummi.

Løs en Rubiks kube i enkle bevegelser.

Skriv med usynlig blekk.

Lag din egen fantasiverden.

Lag et slangeskudd.

Gå på spill.

Gjør stearinlys.

Gjør modelleringsleir selv.

Tegn et juletre med Open Office Draw.

Tegn og lakk mandalas.

Brett en origami dinosaur.

Få ubegrenset sjeldne candies i Pokemon Leaf Green.

Lag et lukket akvatisk økosystem.