Home \ Hobbyer
 

Lag sommerfuglvinger.

 

Sommerfugler er blant de mest kjente insekter. Sorten og fargene tiltrekker vår oppmerksomhet og oppfordrer oss til å bruke sommerfugldesignen til våre egne klær. Butterfly vinger kan gjøres like for barn og voksne, til slike formål som feste klær, kostymer og klær. Denne veiledningen antyder noen forskjellige måter å lage sommerfuglvinger.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Butterfly Wing Pattern finner  ,

    
   
 1.            1      Gjør et internett søk etter sommerfuglvinger! Bruk ord som "sommerfuglvinge mønstre", "sommerfuglvinger", "bilder av sommerfuglvinger", etc.! Det er mange gratis mønstre å velge mellom, avhengig av emnet du er ute etter.        
 2.  
             

    2      Enkle sommerfuglvinger laget av papp  ,

    
   
 1.   1      Velg et sommerfuglfløyesignal du liker! Legg det på papp og forstørr hvis det er nødvendig!     
 2.  
 3.             2      Klipp ut speilbildevingene! Hvis designen ikke ble tegnet på et enkelt stykke papp, må du holde vingene sammen i midten; bruk enten lim eller takker for å gjøre dette!       
 4.  
 5.             3      Legg til alle dekorative effekter! For eksempel, maling prikker, striper eller et mønster ved hjelp av flytende glitter, hovelse, penner, maling eller noe annet du vil dekorere med!       
 6.  
 7.             4      Fest smykker som paljetter, knapper, bånd, etc. !       
 8.  
 9.   5      Fest et gummibånd til vingene for å bære! Det finnes flere måter å gjøre dette på:     
 10.  
 11.             6      Takle to lange stykker tynt gummibånd på toppen av vingene, løkke rundt armene og kle dem tilbake til vingenes grunn!  
      
         
 12.  
             

    3      Butterfly vinger laget av cellofan (uten ledning)  ,

    
   
 1.   1      Design sommerfuglfløyformen! Du kan kopiere et bilde av en ekte sommerfugl eller følge et design fra en designbok eller et nettsted.     
 2.  
 3.             2      Når du designer designen, er det viktig å sette inn steder som kan klippes ut, for eksempel lange figurer eller prikker på designet, slik at cellofanet kan fylle ut disse hullene. Langt dråpeform eller buede lineære former er ideelle. 
    
  • Innsiden av vingene som henger fra kroppen må være sterk nok til å være festet. Gi dem en rimelig bredde slik at de kan limes eller stiftes!
  •  
         
 4.  
 5.   3      Tegn designet i faktisk størrelse på sterk papp! Kartongen bør allerede være i fargen du vil at den skal være. Svart gir en sterk bakgrunn for cellofan, men kanskje du vil helst bruke en farge som passer til din drakt.     
 6.  
 7.             4      Lag to vinger, speilet!        
 8.  
 9.   5      Kutte ut vingeformene! Klipp ut hullene i designet beregnet for cellofan! Avhengig av hvor komplisert designet er, kan det hende du må bruke en håndkniv.     
 10.  
 11.             6      Lag et midtpunkt ut av pappa! Dette er sommerfuglkroppen, som forbinder begge vingene sammen. Det skal være av rimelig bredde og omtrent halvparten av vingelengden. Kutt det ut og legg det til side; Du skal legge vingene på det kort tid.       
 12.  
 13.             7      Sett cellofan på vingene! Du har flere alternativer:       
 14.  
 15.             8      Bruk bare en cellofanfarge! Fest et stort stykke til kantene av det du mener er "baksiden" av de to vingene! Klipp av eventuelle fremspringende kanter og det er ferdig! 
    
  • Bruk flere cellofanfarger! Fest dem over hullene i vingeformet du vil ha, slik at fargene alle passer sammen!
  •  
  • Du kan også bruke glitter eller swatch design til cellofan, men det er valgfritt.
  •  
         
 16.  
 17.   9      Fest vingene til sommerfuglhuset! Stikk eller fest vingene til kroppstykket!     
 18.  
 19.             10      Juster alt etter behov for å holde det pent!        
 20.  
 21.   11      Fest gummibånd til vingene! Det finnes flere måter å gjøre dette på:     
 22.  
 23.             12      Takle to lange stykker tynt gummibånd på toppen av vingene, løkke rundt armene og kle dem tilbake til vingenes grunn!  
      
         
 24.  
 25.   13      Ferdig! Vingene er klare til å ta av nå.     
 26.  
             

    4      Butterfly vinger laget av cellofan (med ledning)  ,

    

Dette tar litt mer innsats enn den forrige cellofanmetoden, men sluttresultatet er fantastisk.

 
   
 1.             1      Tegn vingene på malen! Du kan være så ressursfull som du vil, men husk at du burde føle deg kompetent nok til å tilpasse ledningen til designet og bøye det!       
 2.  
 3.             2      Hovedrammen til designet skal være U-formet, hvorfra du trener designet.  
    
  • Vingeårene strekker seg fra denne sentrale rammen.
  •  
         
 4.  
 5.   3     Forbered ledningen!     
 6.  
 7.             4      Klipp av et langt stykke ledning til hovedrammen! Bøy den til en U-form! 
    
  • Klipp av korte stykker av ledning og fest dem til midtrammen! Fest den rundt den sentrale rammen og dekk med floristisk bånd for å fikse det!
  •  
  • Bøy ledningen som bevingede vener, i form av mønsteret ditt!
  •  
  • Når begge vingene er ferdige, pakk dem rundt med floral bånd! Dette beskytter mot skarpe områder og gir hele rammen et jevnere utseende.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Kut ut cellofan design! Klipp formen du laget for vingene i cellofanbuene! Klipp 2 cellofanbuer per vinge!     
 10.  
 11.             6      Avhengig av design, kan cellofanvingene ekspandere utover trådårene.        
 12.  
 13.   7      Sett cellofan på vingene! Dette trinnet krever tålmodighet og en vilje til å prøve igjen hvis du ikke liker resultatet. Gjør det på begge vinger på følgende måte:     
 14.  
 15.             8      Ta ut den første cellofanbuen! Spray det med spray lim! 
    
  • Sett ledningsrammen!
  •  
  • Plasser den andre cellofanens bue raskt og forsiktig! Prøv å unngå bobler og rynker! Hvis dette skjer, ta det av og prøv igjen!
  •  
  • Trykk ned cellofanens smørbrød med fingertuppene! Vær særlig forsiktig der cellofan kommer i kontakt med rammekabelen for å unngå sprekker og sikre riktig vedheft! Glatt i samme operasjon!
  •  
         
 16.  
 17.   9      Klippe cellofan langs midtre ledningsrammen! Legg en kant på ca 1 - 1,5 cm! Tapp forsiktig ned den kanten for å være sammen med dem!     
 18.  
 19.             10      Du kan enkelt brenne deg selv, så pass opp og treg!        
 20.  
 21.   11      Krymp cellofanen slik at den sitter tett på rammen! Dette trinnet er valgfritt, da det er ganske vanskelig å få det gjort uten å skade cellofanen. Du kan øve på et separat stykke cellofan. Dette trinnet påvirker kun cellofanens midtre grense.     
 22.  
 23.             12      På hver side av vingen holder du enten et loddejern litt over cellofanet for å varme på det! Dette gjør det krympe til rammen. Men hvis du holder varmekilden for nær den, så er cellofanbukser, blærer og riper så vær forsiktig! 
    
  • Et annet alternativ er å sette noe som en vaskeklut over cellofan og deretter påføre varmen av et jern (sett lavt). Igjen, dette vil være vanskelig, og hvis du merker skade på cellofan, stopp!
  •  
         
 24.  
 25.   13      Brenn vingekanten! Igjen, dette trinnet er valgfritt fordi det involverer flammer og oppmerksom dømmekraft. Men for en elegant kant, kan du prøve å prøve dette på vingenees ytre cellofan-eneste kanter:     
 26.  
 27.             14      Brenn små hull eller kantede kanter ved å bruke en lang kamp eller et brennende verktøy! Ikke hold flammen eller varmekilden på ett sted for lenge, bare lenge nok til å skape et interessant mønster eller en form! 
    
  • Hvis du foretrekker å ikke, men fortsatt vil ha en skrå kant, bruk en fin sakse for å lage små frie kutt. Eller ta saks med dekorative kanter for å lage interessante grenser!
  •  
         
 28.  
 29.   15      Bruk bånd eller ledning til å bære! Gjør løkker fra bånd eller ledning på et passende sted på vingene og bind dem ned! Pass på at de glir komfortabelt over armene dine!     
 30.  
 31.             16      På designstadiet kan du også velge å lage vingene på en slik måte at de passer på kostymen, i stedet for å bruke løkker.        
 32.  
 33.   17      Ferdig. Vingene er nå klare til å bli båret.     
 34.  
            

    5      Butterfly Wings of Wire Hangers og Strømper  ,

    
   
 1.             1      Trykk hengeren i form! Hold baren med en hånd i midten! Skyv midten av baugen opp mot kroken, men ikke for langt inn i den; det skal være et gap igjen! Dette begrenser bøyningen til en slags pølseform.       
 2.  
 3.             2      Hold hånden over midten av templet! Ta den andre hånden til å bøye de to endene til en sommerfuglflensform!       
 4.  
 5.             3      Trekk vinge deler ut, og deretter ned!  
    
  • Gjør forbedringer om nødvendig for å få et vinge-lignende utseende på begge ender av stirrup! (Formen er opp til deg, være kreativ eller etterligne en eksakt sommerfuglflensform!)
  •  
         
 6.  
 7.   4      Fortsett å bøye kroken for å danne en sirkel! Forsøk å unngå at krokenden stikker ut - pin den så tett som mulig!     
 8.  
 9.             5      Gjenta samme vinge design med den andre braketten!        
 10.  
 11.             6      Ta damens knesokk over det! (Gjør det samme med begge templene!)       
 12.  
 13.             7      Trekk ham over vingen! Vær forsiktig når du peker den over krokdelen og prøv å ikke slå i et hull! Hvis det går i stykker, ikke bekymre deg for mye, bare la det ikke gå i stykker - legg litt neglelakk på det for å stoppe det! 
    
  • Tie endene på sokken til hengeren! Pass på at strømpen trekkes ordentlig tilstrekkelig; Dette gjør maleriet lettere senere! Når du gjør knuten, knytt strømpe før slutten for å unngå at den forsterkede delen danner del av vingen (dette vil bli kuttet kort)!
  •  
  • Trekk strømpen av kroken i midten for å jevne kantene og forhindre løs strømpe fra å samle seg i midten! Trekk deretter dette stykket sammen tett med snor eller bånd!
  •  
  • Sokken skal nå nestle mot hengeren. Gjenta dette ved neste tempel!
  •  
         
 14.  
 15.   8      Kort de overliggende endene av strømper! Kutt i nærheten av knuten og kaste bort kutt av strømper!     
 16.  
 17.             9      Legg vingene flatt! Bøy den opp med skarp vinkel for å skape en åpen effekt på vingene! De skal skille seg ut når de bæres.       
 18.  
 19.             10      Gjør noen ekstra omforming som nødvendig for å sikre at de ser ut som sommerfuglvinger!        
 20.  
 21.   11      Ta med vingene! Gjør senteret med de buede krokene og pakk dem med tape for å holde dem på plass!     
 22.  
 23.             12      Fest senteret med tape for å dekke den limte delen! Fest enden av båndet til det innpakket båndet!       
 24.  
 25.             13      Lakk vingene! Det finnes flere valg her:       
 26.  
 27.             14      Bruk stofffargen! Bruk striper, prikker, mønstre, etc. som kopierer de virkelige sommerfuglene! Eller lage tilfeldige farger og former! 
    
  • Dyp strømpene i matfarging!
  •  
         
 28.  
 29.   15      Fest smykker! Dette kan være alt du liker, fra glitter og kunstige edelstener til knapper, paljetter og andre små knickknacks fra skapboksen.     
 30.  
 31.             16      Kunstige blomster er et godt valg, spesielt hvis de er festet til midtparten av vingene.        
 32.  
 33.   17      Fest gummibånd! Du vil kanskje ha fargene på gummibåndet for å matche vingene på vingene, selv om dette ikke er nødvendig. Gummibredden er også din ting - bare sørg for at den er komfortabel og ikke kutter i holderen!     
 34.  
 35.             18      Lag to store sirkler av gummi over brukerens armer! Slett sirklene for å holde dem; klipp av alt som overlever! 
    
  • Trekk de knutte sirklene over en vinge på hver side!
  •  
         
 36.  
 37.   19      Bruk gummibåndsirkler til å skyve dem over brukerens armer! Juster dem for å skjule knutene, om nødvendig!     
 38.  
 39.             20      Ferdig. Vingene er nå klare til å bli båret på festen.       
 40.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

    

Butterfly vinger av papp :

   

Butterfly cellofanvinge (uten ledning) :

   

Butterfly cellofanvinge (med ledning) :

   

Butterfly Wings of Wire Pendants og Strømper :

          
Hobbyer populær:
Sy en kjedesøm.

Lag Valentinsdagskort.

Lag en pil.

Tegne en anime gutt.

Lag en utklippsbok.

Feil patentmønster strikket.

Bygg et slott i Minecraft.

Bygg en festning i skogen.

Kopier en 3D woodcarving.

Krigspill (kortspill).

Vinn i blackjack.

Maling eller porselen.

Lag en bilderamme.

Lag et periskop.

Lag feevinger.

Installer FOSE.

Lag en planett.

Bli en god pokerspiller.

Hvordan hekle en sirkel.

Lag et lappeteppe.

Sy maxi skjørtet selv.