Home \ Hobbyer
 

Lag en tråddukke.

 

Å lage en tråddukke er en fin måte å tilbringe kvalitetstid på å lage et barnevennlig prosjekt med barnet ditt. Ikke bare det, men det gir ham også noe å leke med og være stolt av. Følg disse instruksjonene for å lage en tråddukke.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Bestem hvor stor dukken skal være. Klipp ut et stykke papp (du kan også bruke en musematte) omtrent samme høyde. (For en liten dukke kan du ta en CD-boks, eller du kan bruke en bok.)        
 2.  
 3.      2      Løft tråden en gang rundt pappets lengde. Pass på at du bruker en myk tråd som en scratchy tråd vil ikke kose så godt. Håndverk butikker har mange forskjellige stiler, teksturer og størrelser av tråder som du kan bruke.     
 4.  
 5.      3      Fest en knute øverst for å feste den. Kutt ikke tråden ennå.     
 6.  
 7.      4      Fortsett å trekke tråden rundt pappa. Du trenger minst 100 sløyfer til en god dukke. Husk, jo mer du pakker det, jo tykkere dukken blir. Fest det til en tidligere sløyfe på den siste sløyfen for å feste den.     
 8.  
 9.      5      Skyv et stykke snor mellom sløyfer og papp. Skyv den til toppen av pappa og knytt en tett knute. Det setter alle strenger sammen i midten av pappa. For en pen aksentbue kan du bruke et stykke tråd i en annen farge.     
 10.  
 11.      6      Skyv ledningene av pappa. Fest et stykke snor i en tett knute rundt der du vil ha dukkehalsen. Ikke bekymre deg hvis det lander for høyt eller for lavt; du kan gjøre det senere.     
 12.  
 13.      7      Trekk ut noen løkker på begge sider for å danne dukkeens armer. Fest en streng tett rundt midten sløyfer hvor du vil ha taljen.     
 14.  
 15.      8      Slå armene på "håndleddene" og kutt endene på trådene med løkkene. Du kan flette armene dine til et annet utseende før du legger dem ned.     
 16.  
 17.                9      Kutte over undersiden av kroppen for å lage en "skjørt" av tråder (du kan også sløyfe endene i hvis du liker det bedre.) Alternativt kan du lage ben ved å bruke Del midt fra midjen i to deler og sett dem ned, som du gjorde med armene; Ikke glem at du også kan flette dem.                   
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Hobbyer populær:
Bygg en drage.

Vinn på FN.

Lag sterling sølv smykker.

Led din by i Animal Crossing.

Maling av en klovns ansikt.

Spille golf (kortspill).

Bygg et modellslott.

Installer Skyrim Mods.

Tegne realistiske hender.

Lag en enkel drage.

Tegne folk.

Start et Airsoft team.

Lag shorts med høy midje.

Tegnebokstaver.

Pusheen tegner katten.

Lag en bomullshell 80s TShirt.

Å lage papirblomster.

Gjør barnedeg.

Lag en rose ut av modelleringsleir.

Legg til en dekselillustrasjon til MP3 melodier.

Lag bildeskjerm.