Home \ Hobbyer
 

I Black Ops 2 får du Diamond Camo.

 

Diamond Camouflage er en skjult funksjon i Call of Duty: Black Op II som brukes til våpen i spillet. Med diamantkamouflering er deler av våpnene dine som normalt er dekket av en kamuflasje dekket med en glitrende diamantstruktur, mens de eksponerte delene er i gull. Denne skjulte særegenheten er ikke spesielt komplisert å låse opp, men det krever definitivt litt tid før du kan åpne den.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kravene er  ,

    
   
 1.            1      Lås opp alle våpen i en spesiell klasse. Spill spillet og sørg for at alle våpen i en bestemt klasse er låst opp og tilgjengelig for bruk.  
    
  • Våpen kan bare låses opp når karakteren din når et visst nivå (for eksempel R870 MCS, som bare kan brukes når karakteren din når nivå 4).
  •  
  • Komplett oppdrag og kamp i flerspillerkampene for å fortsette å oppnå erfaringspoeng (XP) og øke karakteren din mye raskere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lås opp gullkamouflering for hvert våpen i en spesiell klasse. Diamond Camo vil være tilgjengelig umiddelbart når du låser opp gull. Gull er den siste camouflagen ulåst når du fullfører alle utfordringene for hvert våpen. For å låse opp Gold Camo for en bestemt klasse, må du:  
    
  • Først låse opp lavnivåkameraer for hvert våpen, fra DEVGRU til Kryptek Typhon. For å låse opp disse kameraene er alt du trenger å gjøre, nå et bestemt antall drepingsangrep (ved å drepe et visst antall fiender med det spesifikke våpenet du vil låse opp kameraene for).
  •  
  • Lås opp mid-level-kameraer, fra karbonfiber til skaller. For å låse opp disse kameraene må du nå medaljer. Medaljer blir gitt til deg når du utfører spesielle trekk, for eksempel Revenge Medal, som tildeles deg når du dreper en fiende som drepte deg først.
  •  
  • Merk at hvert våpen har sine egne spesifikke nødvendige kaster tråder og medaljer. Men reglene for å låse opp kameraene for hvert våpen og klasse er alle de samme.
  •  
         
 4.  
             

    2      Tilpass våpenet ditt  ,

    
   
 1.             1      Gå til våpenmenyen. Når alle våpen i en klasse har Gold Camo, er diamantkamouflage ulåst for den spesifikke klassen. gå til hovedmenyen og velg "Opprett en klasse" fra listen over alternativer. Dette vil åpne våpenskjermen.        
 2.  
 3.             2      Velg en våpen klasse. Du vil bli bedt om å velge en klasse på våpenskjermen. Bruk retningsknappene til å velge hvilken klasse som skal vises, som åpner våpenskjermbildet.  
    
  • Bla rundt på våpenskjermen og velg et våpen. Når du har valgt våpenet, trykker du på "Personifiser våpen" -knappen for å begynne å tilpasse den.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tilpass våpenet ditt med Diamond Camo. På skjermbildet Tilpass, klikk på "Camo" -fanen øverst til venstre på skjermen for å se alle de forskjellige kamuflasjene du kan bruke. Rull ned på skjermen, og ved siden av Gold Camo ser du en ny som heter "Diamond".  
    
  • Bruk Diamond Camo på våpenet ditt ved å trykke på "Velg" -knappen.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  
Hobbyer populær:
Fargestifter smelter.

Tegn Homer Simpson.

Tegn en ananas.

Gjør pasta fra maisblomst.

Ta bedre bilder.

Bruk te kopper som gardinholder.

Rayquaza i Pokemon smaragdfangst.

Brett papir i en hemmelig papirark.

Lag en papir slange.

Lag en origami drage.

Kyssende folk tegner.

Magic Tricks.

Gjør en krone.

Pinne polystyren.

Lag en origami stjerne boks.

Lag en chainmail.

Spillinstruksjoner for kortspillets hastighet.

Bind av (hekle).

Beat Cerberus i Kingdom Hearts.

Gjør fargen grønn.

Løs Rubik's terning ved hjelp av lagmetoden.