Home \ Hobbyer
 

Kjøp et belte.

 

Et belte av høy kvalitet er et tilbehør som mange mennesker tar for gitt. Denne beltekjøpsguiden hjelper deg med å gjøre det riktige valget når du handler. Ved å bestemme riktig størrelse og velge riktig stil, vil du sikkert finne et belte du vil bruke i mange år.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Bestem beltestørrelsen  ,

    
   
 1.            1      Finn noen bukser du sannsynligvis vil ha med beltet ditt. Kontroller etiketten for å se hvilke bukser i livet som har. For eksempel, hvis en størrelse på 30 x 32 tommer er angitt i jeans, betyr det at midjeomkretsen din er 30 tommer (det vil si 76 cm).       
 2.  
 3.             2      Mål midjeomkretsen din med et målebånd hvis det ikke er noen etikett eller ingen tommer med hoftemåling. Vri målebåndet rundt midjen din - rett over navlen din. Les verdien på det punktet der de to ender møtes for å bestemme midjebåndet ditt.  
    
  • Bruk et speil for å sikre at båndet måler vannrett rundt kroppen når du måler deg selv.
  •  
  • Hvis du er en kvinne som liker å ha på seg jeans med et lavere taljebånd, kan du måle hoftene dine på et litt lavere nivå.
  •  
  • Ta av favoritt jeans på samme måte for å få omtrentlig størrelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg 5 cm i midjen for å få beltestørrelsen din. Beltelengden måles fra spenne til senterhullet. Dette gir deg stor fleksibilitet for ulike typer klær.  
    
  • Hvis midjestørrelsen er 76 cm, er beltestørrelsen 81 cm.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Velg beltestil  ,

    
   
 1.             1      Kjøp et belte 2,5 til 3,8 cm bredt. Mange herrer bærer denne bredden på jobben og i fritiden. Bredere belter anses å være uformelle og kunne ikke passe gjennom beltestroppene dine.        
 2.  
 3.             2      Pass på at båndets farge samsvarer med fargen på de skoene du har mest på. Brunt, lysebrunt og svart er vanlige beltefarger. De er også vanlige farger i lær.  
    
  • Generelt bør menns sko og belte matche.
  •  
  • Kvinner kan stemme på sko, belter og tilbehør eller velge kontrasterende farger.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg et spenne med en torn hvis du ikke velger et armbåndsbelte eller et belte som er inngjerdet. En spenne med en spike gjør at du kan sette inn en metallstang gjennom et beltehull for å fikse beltet. Et armbånd er vanligvis laget av klut og har en spenne.  
    
  • Et armbånd er vanligvis solgt i en størrelse og deretter skreddersydd for å passe hjemme. Ikke glem å slå sammen endene med en lighter etter å ha klippet beltet.
  •  
  • Et flettet belte trenger ikke båndhull fordi du bare kan skyve tornet gjennom de flettede lærremmene.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Velg et lærbelte for hverdagsbruk. Lær eller imitert skinn er robust og kan brukes i mange år. I tillegg kan lær behandles og poleres med polsk.  
    
  • Faux lær vil vare mindre enn behandlet ekte lær.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tenk på å matche metallet i spenningen med fargen på klokken din. Du kan gå et skritt videre og sørg for at spenne passer til mansjettknappene eller vielsesringen.        
 10.  
             

  Del 3      Kjøp et belte  ,

    
   
 1.             1      Bruk bukser når du monterer beltet, som du bruker regelmessig. Dette vil tillate deg å kontrollere størrelsen på beltetrykkene og sørg for at beltet passer perfekt.        
 2.  
 3.             2      Prøv et belte i flere størrelser hvis du ikke er sikker på hva som passer perfekt. Du bør kunne lukke beltet i midthullet. Hvis du bare kan lukke den i det siste hullet, vil du ikke ha noen spillerom etter et langt måltid.        
 4.  
 5.             3      Gå til en skinnbutikk for å kjøpe et skreddersydd belte. Hvis du har råd til det, kjøp et belte som du kan reparere og behandle i fremtiden. Hvis ikke, selges også lærbelter i alle klærbutikker.        
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på at belter er dyrere enn jeans eller T-skjorter. De er vanligvis i prisklasse av sko eller klokker. Tross alt er de gjenstander som kan brukes mye lenger enn vanlig klær.  
    
  • Av denne grunn bør du velge et billig belte hvis du sjelden vil bruke den. Spar penger for et belte som du vil bruke ofte.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Handle online eller i en butikk. I butikken er beltet garantert å passe, men du kan finne bedre tilbud fra favorittmerkene dine på Internett.        
 10.  
 11.             6      Forespør om returretningen. Ta beltet hjem og prøv det med alle buksene eller buksene dine. Hvis han ikke passer gjennom beltens løkker, bytt ham til en annen modell.        
 12.  
            

Hva du trenger .

      

        
Hobbyer populær:
Maling av leirepotter.

Hvordan tegne 3D blokkbokstaver.

Gjør en pickaxe i Minecraft.

Bygg en langbue.

Bruk jernperler.

Avslutt messing med en patina.

Demonter en magisk terning.

Lag en brosjebukett.

La noen si gulrot.

Burp på kommando.

Lag forskjellige røde.

Tegn en fiolin.

Vinn på roulette.

Kontroller et hygrometer.

Samle frimerker.

Lag et slangeskudd.

Slett den fargede blyanten.

Gjør Castilian olivenolje såpe.

Skreddersy en petticoat.

Gjør et hull i skrittet av et par jeans.

Lag et lommetørkle.