Home \ Hobbyer
 

Lag et flaske tre.

 

Et flaske-tre er en slags resirkulert glassskulptur som er populær blant gartnere. Det er opprinnelig fra Egypt, hvor flasker ble brukt til å fange ånder. Afrikanske slaver holdt også flaske trær i nærheten av sine kvartaler for å fange spøkelser med fargerikt glass. Hvis du vil lage ditt eget flasketre, samle flasker og bygge et "tre" av tre eller stål.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Samle flasker  ,

    
   
 1.            1      Begynn å samle flasker til ditt flaske-tre. Normal størrelse vin og alkoholflasker på ca 750 ml fungerer best. Å kjøpe nok flasker til å dekorere en flaske kan være svært kostbart. Derfor bør du prøve å gjenbruke så mange flasker som mulig.        
 2.  
 3.             2      Bruk fortrinnsvis blå flasker. Ifølge folklore er blå den beste fargen for å fange ånder. Himmelblå vodkaflasker kan kombineres med nesten hvilken som helst annen farge. Så du får et mangefarget flaske tre.        
 4.  
 5.             3      Fjern etikettene. Med mindre du vil annonsere din favorittdrink. Du kan fjerne etikettene ved å suge flasker i en blanding av vann og eddik. Du kan fjerne strenge etiketter med et vaskemiddel laget av appelsinskall.                 
 6.  
             

  Del 2      Lag et tre  ,

    
   
 1.             1      Søk etter døde eller døende trær på eiendommen din. Tradisjonelt ble flasker plassert over de døde grenene av et tre; Det avhenger imidlertid av landskapsarbeidet ditt, om dette er mulig, eller om du må lage et metalltre.       
 2.  
 3.             2      Hvis du ikke har tid til å lage en, kjøp en flaske tre ramme. Hageflasketrær som kan holde mellom 10 og 30 flasker finnes på Amazon og Ebay for 15-80 €.       
 4.  
 5.             3      Vurder å kjøpe et flaske tre fra en lokal steelmaker. Hvis du vil ha et unikt stykke, er det fornuftig å investere i en sofistikert design. Hvis du ikke vil bruke mer enn 400 €, bør du gjøre en selv.       
 6.  
 7.             4      Lag et flaske-tre ut av et torg eller et rundt gjerdestolpe. Grav et hull i hagen din og hell betong til en sokkel. Sett innlegget og la betongen tørke. 
    
  • Skru med uregelmessige mellomrom i hver side av treet. Plasser en borer i en nedadgående vinkel og sørg for at hvert hull er minst 7,5 cm dypt.
  •  
  • Sett inn metallstenger med en lengde på 20 til 50 cm.
  •  
  • Du kan kjøpe metallstenger for forsterkning i husholdningsvarer eller maskinvareforretninger.
  •  
  • Pass på at alle stolpene er ordentlig festet før du går videre til neste.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lag en flaske av gjenstander. Dette har blitt svært populært i alle klima på grunn av dets holdbarhet. Kjøp 10 til 20 rebar lengder fra en junkyard, stålforhandler eller en stor maskinvarebutikk. Armeringsstengene skal ha en diameter på 1 til 1,3 cm. Hvis du vil at de skal se ut som grener, bør de være forskjellige lengder. 
    
  • Kjøp en metallring der du kan inkludere rebars eller sveise rebars sammen.
  •  
  • Ta ut en rørbender hvis du vil bøye armeringsstavene hardt.
  •  
  • Sett pinnene inn i hullene der du vil plassere rebarsene og deretter hamre rebars i bakken med en hammer.
  •  
  • Sveis armeringsstavene sammen hvis du vil. Pass på at treet er stabilt før du dekorerer det.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Dekorere et flaske tre  ,

    
   
 1.             1      Sett en flaske på en gren av ditt flaske tre. Du bør legge flasken ned på bakken slik at den ikke kan blåses bort av vinden.       
 2.  
 3.             2      Dekorer treet jevnt. Plasser en flaske på hver side av treet for å skape balanse.       
 4.  
 5.             3      Forsterk grunnen av treet når det begynner å vifte. Du må kanskje semente treet hvis bakken ikke er veldig solid.       
 6.  
 7.             4      Legg til nye flasker i flaskeverket over tid. Du kan også dyrke et vintreet i midten av treet. 
    
  • Hvis du vil lage et koboltblått flaske-tre, men ikke har nok blå flasker, starter du med grønne eller brune flasker som er enklere å finne. Deretter samles nok blå flasker og erstatter dem gjennom årene.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tilpass flaske-treet ditt. Selv om rebar- og stålflasketrær er vanlige, er det store forskjeller i utseende og størrelse. Sett annet glass eller ornamenter hvis du vil.        
 10.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

      

            Les mer... (2)      
Hobbyer populær:
Gjør stoffblomster.

Tegne jente klær for anime.

Hekle en ullhue.

Tegn en stjerne.

Lag et blomstert pop up gratulasjonskort.

Bruk nesten hvert 35 mm filmkamera.

Spill baccarat.

Etikettfotografier.

Reduser spillslaget.

Strikk med fingrene.

Bygg en ark.

Skygge tegninger.

Gjør kunstig blod selv.

Satin glass eller ets.

Lag en drømfanger.

Tegn det du ser.

Led din by i Animal Crossing.

Tegn Minecraft.

Lær Morse koden.

Lett brann i hånden.

Lag en lanterne.