Home \ Hobbyer
 

Lag en fleece pute uten å sy.

 

En personlig pute er en fin måte å dekorere et rom på eller gi en oppmerksom gave. Mange pute design krever detaljerte sy og broderi. Hvis du ikke vil bruke en symaskin, kan du lage et putevar av fleece, et syntetisk stoff som ikke smelter. Fleece er også tilgjengelig i mange farger og mønstre, f.eks. logoer i idrettslag eller tegneseriefigurer. Dette prosjektet er et godt valg for barn eller voksne. Du kan kjøpe materialene du trenger i en håndverksbutikk eller på Internett og fullføre prosjektet om en time. Les hvordan du lager en fleece pute uten søm.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Kjøp 0,9 m av 2 typer fleece. Mange håndverksbutikker har mange farger, mønstre og tykkelser på lager. Ikke velg den tykkeste fleece, det kan være vanskelig å jobbe med.        
 2.  
 3.             2      Kjøp en puteform på 61 cm eller mindre. Du kan også kjøpe fylt bomull og fylle puten selv. Dette prosjektet er lett tilpassbart i henhold til formen på ønsket pute.       
 4.  
 5.             3      Klipp fleeceen til 10 cm lengre og 10 cm bredere enn puten din. Du trenger 5 cm mer stoff på hver side for hemmet. Ta et skarpt saks eller en roterende kutter og en rett kant for å sikre at du skjærer i en rett linje. 
    
  • Hvis du vil ha en lengre kappe, klippe fleecebitene til 10 til 30 cm lenger og bredere enn puten. Når et barn gjør puten, må du sørge for at du får en lengre kappe.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg de to stykkene fleece sammen slik at de justeres så tett som mulig. Begynn på den ene siden og kutt en hule hver 2,5 cm. Du kutter i henhold til ønsket hemstørrelse. 
    
  • Hvis du bruker din fleece for eksempel kutt slik at den er 20 cm høyere og bredere, dette resulterer i 10 cm hemme på hver side. Klipp hemmen hver 2,5 cm 10 cm dyp. Hvis stoffet er 30 cm større, kutt du en søm 15 cm dyp hver 2,5 cm.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Klipp ut et lite firkant fra hvert hjørne av fleeceen. Dette tar ut ekstra stoff og gjør formen på puten tett. Klipp ut en 5 cm firkant for en liten pute, en 10 cm firkant for en midtpute og en 15 cm firkant for en større pute.       
 10.  
 11.             6      Legg fleeceens rygg sammen. Hjulet bør samsvare. Ta et stykke hule fra hver side av fleeceen og knute den veldig tett med en dobbeltknute.       
 12.  
 13.             7      Fortsett å strikke sidene til alle 3 sidene knyttes sammen. Når du kommer til den siste siden, legg puteformet eller polstring i putetrekk. Koble til den siste siden.                 
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Hobbyer populær:
Tegn en fisk.

Lag en papir slange.

Tegne en koi karpe.

Lag en leketøy fallskjerm.

Tegn en fruktkurv.

Bygg et slott.

Ta et bilde av månen.

Bruk te kopper som gardinholder.

Lag en Wordle.

Patinatrommøbler.

Spill i Minecraft SkyBlock.

Bygg en vindmølle.

Oppblåst en ballong med natron og eddik.

Dekorer en utklippsbok.

Gjør plast.

Gjør potter for frøplanter fra avis.

Tegning Phineas Flynn fra Phineas og Ferb.

Bygg hyller.

Få en tatovering gjort og skjul fra foreldrene dine.

Lag en hoppende frosk.

Å lage Nickelodeon Mucus.