Home \ Hobbyer
 

Lag et diamantmaleri.

 

Diamantmalerier fungerer mye som å male etter tall bortsett fra at du bruker små rhinestones, krystallstener eller flate ryggdiamanter i stedet for å male. Du kan kjøpe diamond painting kits online og i noen velutstyrte kunst og håndverk butikker. Hele prosessen kan være skremmende, men det er faktisk ganske enkelt. Når du vet hva du må gjøre, kan prosjektet være både avslappende og berikende for deg.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Klargjør lerretet  ,

    
   
 1.            1      Kjøp et diamantmaleri-sett. Du finner dem på nettet, men noen velutstyrte håndverksbutikker kan ha noen på lager. Hvert merke er litt annerledes, men de fleste sett inkluderer følgende: et trykt lerret, flatback diamanter, et skall, en pennlignende enhet og en pakke med gel eller voks.       
 2.  
 3.             2      Forstå hvordan du leser lerretet. Lerret består av små, fargerike, nummererte bokser, som ligner et tverrgående lerret. Hvert tall tilsvarer en diamantfarge. Tallene er skrevet i et bord med tilhørende pakke og diamantfargen under eller ved siden av den. Bordet skrives vanligvis ut på lerretets side. 
    
  • Noen bokser kan i stedet inneholde et bokstav eller et symbol; Deal med dem så vel som med tallene.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Rul ut lerretet og hold det på en flat overflate. Hvis lerretet ikke vil ligge flatt, rull det opp ned og rull det ut igjen. Legg den på en flat overflate og fest hjørnene med malerenes tape. 
    
  • Dette prosjektet kan være tidkrevende. Du bør vurdere å stikke lerretet på et brett, som du enkelt kan legge til side.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skal av en del av filmen som dekker lerretet. Ikke skyll av hele lysbildet; 2 til 5 cm vil være nok. Bruk fingernailen til å flytte filmen sammen for å lage en brett slik at den ikke ruller lenger.  
    
  • Noen sett har pre-cut folie strips. Bare fjern den første stripen i dette tilfellet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hell din første Crystal Stone-farge inn i skallet. Ta en titt på den delen av lerret du bare oppdaget. Finn en boks du vil starte med, og vær oppmerksom på nummeret i den. Finn nummeret i tabellen og søk etter pakken med samme nummer. Åpne pakken og hell litt av krystallsteinene i bollen som var i settet. 
    
  • Noen sett inkluderer flere boller. Du kan bruke de andre skallene til de andre fargene i denne delen.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Påfør diamantene  ,

    
   
 1.             1      Dyp staven inn i gelen eller voksen som var i settet. Åpne gelpakken som var i settet. Dip den spisse enden av staven inn i gelen / voks for å absorbere noe av det. Dette gjør det mulig å registrere krystallene med pennen.  
    
  • Noen sett inkluderer en spesiell voks blyant, som du må skarpere i stedet. Tips pennen i dette tilfellet med en spisser.
  •  
  • Noen penner har også en bred ende som lar deg plukke opp til tre krystaller samtidig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk pennen til å hente en krystallstein. Trykk forsiktig på spissen av pennen på den overste, fasetterte delen av krystallet. Flytt pennen opp og bort fra bollen; krystallstenen måtte holde seg til den. 
    
  • Legg bollen direkte under lerretets hjørne; Dette gjør det enklere å komme til dem.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Trykk forsiktig krystallet til den aktuelle boksen. Ta blyanten bort, krystallstenen skal holde seg til lerretet. Hvis du bare begynner, kan det være lurt å bare skyve lett i begynnelsen. På denne måten kan du skyve krystallstenen tilbake på plass hvis den har glidet og trykk den ned for å sikre den. 
    
  • Dette er akkurat som å male etter tall, bortsett fra at du tar krystaller i stedet for farger.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fyll inn resten av boksene i denne delen. Arbeid alltid med en farge om gangen og legg til ny gel til pennen etter behov. Når du er ferdig med å fylle alle boksene med samme nummerkode, gå videre til neste farge. Dette vil tillate deg å jobbe raskere og være bedre organisert.  
    
  • Unngå å sette hånden på skjermen; Jo mer du berører den klebrige overflaten, desto mindre vil den klebe seg.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fjern mer av lysbildet og fyll inn flere bokser. Fortsett å fylle lerret med samme teknikk som før. Arbeid i 2 til 5 cm brede deler, en farge av gangen. Når du har fullført en seksjon, fortsett til neste. 
    
  • Ikke fjern hele foliedekselet, ellers vil limet på skjermen bli skittent og vil ikke holde seg fast.  
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Fullfør arbeidet ditt  ,

    
   
 1.             1      Dekk lerret med plastfolien. Hvis du har kassert folien, kan du dekke den med et stykke papir eller bakepapir; Du bør ikke ta vokspapir.       
 2.  
 3.             2      Gå over lerretet med en rullestift. Dette vil klemme og sikre eventuelle løse diamanter. Hvis du ikke har en rullestift, kan du erstatte en tinn eller en konserveringsburk. I stedet kan du forsiktig gni hendene dine over lerretet.        
 4.  
 5.             3      Stakk noen tunge bøker på lerretet over natten. Dette vil gjøre diamanter enda bedre på lerretet og sørge for at de bosetter seg riktig. Hvis du ikke har bøker som er store nok til å dekke lerretet, kan du bruke en annen flat, tung gjenstand, for eksempel en boks eller hakkbrett.        
 6.  
 7.             4      Fjern båndet. Fjern først bøkene og fjern deretter plastfolien. Ta av båndet fra lerretets hjørner. Ikke kutt bort det overflødige stoffet i lerretet, da dette kan føre til at materialet slits.       
 8.  
 9.             5      Få lerretet på. Fjern først glasset fra rammen og legg deretter lerretet i rammen. Vend over overflødigene og legg på dekselet. Hold glasset bort da det bare vil dempe gnisten i diamantene.  
    
  • For en mer raffinert berøring kan du sette lerretet bak en matte; Som et resultat har lerretet en ekstra ramme i rammen. Velg en farge som tilsvarer diamantene.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

Ikke stryk det.

              

Hva du trenger .

                Les mer... (16)      
Hobbyer populær:
Lag macrame.

Gjør en krone.

Se tynnere på bilder.

Se på Jupiter.

Illustrer en barnebok.

Lag en pengeboks.

Tegn det du ser.

Overfør et mønster for glassmaleri.

Spill kortspillet 13.

Pierce dine ører med en sikkerhetsnål.

Heklet skallmaske.

Patinatrommøbler.

Hvordan sy en sirkelskjørt.

Unngå å krølle endene mens du strikker skjerf.

Beklager å spille.

Raskt lage en drage ut av et stykke papir.

Spill apple snaps.

Tegner et knust hjerte.

Tørke eiker for håndverk.

Lag en mal selv.

Tegn en hval.