Home \ Hobbyer
 

Spill "bullshit".

 

Bullshit er også et kortspill for flere spillere, noe som innebærer mye mod og bedrag. Målet er å kvitte seg med alle kortene sine så fort som mulig. Det er mye moro - ikke bli fanget løgn! Hvis du vil vite hvordan du skal bli en mester av tuller, følg disse instruksjonene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Spiller Bullshit  ,

    
   
 1.            1      Bland et dekk med 52 kort. Send deretter alle kortene jevnt til spillerne. For ikke å komplisere spillet og gjøre det varig, bør du begrense det til 3 til 6 spillere, men teoretisk kan du spille med 2 til 10 spillere. Hvis kortene ikke trener som ikke er en stor sak, vil det ha en langsiktig effekt å ha et kort mer eller mindre. Før du begynner, husk, målet er å være den første til å bli kvitt alle kortene.       
 2.  
 3.             2      Definitivt hvem som kan starte. Muligheter er: Den yngste / eldste, håndtereren, personen med pick-ess eller cross-two, eller den som har flest kort. Personen plasserer ett eller flere kort på bordet og forteller den andre spilleren hvilket kort de brukte. I begynnelsen bør du alltid starte med et ess eller en to.        
 4.  
 5.             3      Med klokken beveger spillerne nå ett kort til det neste i etterfølgende stigende rekkefølge. Hvis f.eks. Hvis den første spilleren har tatt en eller flere ess, skal den neste spilleren plassere en eller flere to, den tredje eller flere tre, og så videre. Når det er din tur og du legger ned kortet ditt, bør du kunngjøre hva du har plassert: "Ace", "Two Deuces", "Four Kings" osv. Du trenger egentlig ikke å ha kortet du vil legge deg ned - Clue er at du kan lyve.  
    
  • Hvis du ikke har et matchende kort, er det bedre hvis du ikke handler på samme måte som om du legger tre av dem sammen - og absolutt ikke fire. Hvis du legger 3 kort, men en annen spiller har 2 av dem, vil han innse at du lyver og roper "bullshit".
  •  
  • Du kan også spille den dumme. For eksempel, hvis du er med dronninger, og du har to av dem, si "Hvor går vi igjen?" Og se forvirrende gjennom kortene dine før du legger dem ned. Målet er å få folk til å tro på deg når du lyver og tviler når du forteller sannheten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Si "Bullshit! "(eller løgnere, bedrager osv., Avhengig av land og egendefinert) hvis du tror at noen ikke forteller sannheten. Hvis du vet at noen er juks fordi du har kortet han hevder å ligge, fordi han har få kort igjen, eller bare fordi du har en slik følelse, så si "Bullshit!" Etter at personen har lagt ned kortet sitt. Etter det blir det siste kortet som blir behandlet, vendt oppover og påstanden er sjekket.  
    
  • Hvis kortet ikke var det som ble annonsert, var den som kalte "Bullshit" riktig, den liggende spilleren må ta alle kortene fra haugen av kortene som spilles og legge dem til hånden.
  •  
  • Hvis kortet var det som var hip, så anklaget var feil, den som kalte "bullshit" må hente alle kortene. Hvis mer enn en person har anklaget taperen, må stakken deles inn mellom dem.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fortsett etter tullet. Når du vet hvem som får stabelen, fortsetter spillet med neste spiller i sekvensen. Etter hvert som spillet utvikler seg, blir det stadig vanskeligere å komme seg gjennom en løgn, spesielt ettersom ditt eget antall kort reduseres. Til slutt er alt avhengig av flaks og hvor god ditt poker ansikt er - ikke gjør for risikable manøvrer og bare si "bullshit" hvis du er sikker på at personen løy.        
 10.  
 11.             6      Vinneren er den som er den første som ikke har kort igjen i hånden. Når du har spilt ditt siste kort, er du vinneren. Selvfølgelig vil de fleste av dere ringe ditt siste kort, "bullshit", men du kan prøve å komme seg rundt ved å oppføre seg veldig vanskelig og hemmelig, eller ved "bullshit" på personen foran deg i håp om å gjøre det. Bullshit handler om strategi og jo oftere du spiller, desto bedre blir du.  
    
  • Når en spiller har vunnet, kan du fortsette å spille til det bare er to eller tre spillere igjen.
  •  
  • Hvis du bare har ett kort igjen, må du ikke bruke det. Prøv å holde det hemmelig så mye som mulig, distrahere deg, slik at de andre ikke merker at du er i ferd med å vinne.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Varianter av spillet  ,

    
   
 1.   1      Spill med to eller flere kortstokker. Dette er ideelt hvis du vil spille med mer enn fem spillere. Dette gjør spillet lengre og vanskeligere å oppdage når noen lyver.     
 2.  
 3.   2      Spiller i omvendt rekkefølge. I stedet for å plassere kortene i stigende rekkefølge, plasser dem i synkende rekkefølge. Start med de to og gå tilbake til esset, deretter konger, dronninger, etc. Du kan også spille neste høyere eller neste nedre. Så kan noen f.eks. sett på en 10, både en 9 og en Jack.  
    
  • Du kan også tillate en å plassere det samme kortet. Dette vil gjøre det enkelt å kvitte seg med kortene sine.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Sett flere kort enn du sa. Denne regelen bør diskuteres på forhånd for å unngå anklagelse av "ekte" juksing (dvs. ikke i meningen med spillet). Hvis denne regelen blir brukt, kan en spiller si at han trekker tre kort, men i hemmelighet gjør en fjerde. Du kan ringe "Bullshit" for å kontrollere at hvis han løy, må han ta alle kortene.     
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Ting du trenger .

      

        
Hobbyer populær:
Planlegg tre.

Skjær elfenben.

Finn fossen Flytt i Pokemon Black.

Å tjene lønnsomt håndverk.

Lag en vindvane.

Gjør Fishbowl Mucus.

Brett et notat.

Gjør et eventyr.

Spille human bingo.

Unravel halskjeder.

Lag en papirskjerm.

Kombiner Granny Squares.

Lag en lanterne for ferien.

Lær Photoshop.

Tegn en anime karakter.

Lag papir.

Lag en livlig dukke.

Lås opp Mario Kart Wii Rosalina.

Bygg en enkel skattekiste.

Tegne realistiske hender.

Strikk et pannebånd.