Home \ Hobbyer
 

Bygg et moderne hus i Minecraft.

 

Hopp på en populær Minecraft-server, og du vil sikkert se gode eksempler på middelalderarkitektur: slott, tårn og steinvegger er over alt. Derfor er en måte å bryte ut av de prefabrikerte skjemaene å gjøre ditt hjem i spillet til et "moderne". Lære å bygge noen trender i moderne arkitektur tar bare noen få minutter. Det lar deg gjøre byggeprosjektene dine skiller seg ut fra det kjedelige gamle "murstein og tre" -beløpet.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Grunnlag for moderne arkitektur  ,

    
   
 1.            1      Bruk skarpe linjer og "firkantede" overflater. Dette er ikke særlig vanskelig med Minecrafts blokkbaserte byggsystem. En enkel måte å imitere denne design stilen er å la veggene i huset ditt ha forskjellige høyder. Det spiller ingen rolle om en eller flere av veggene dine går over taket - i et moderne hus som teller som kunst! 
    
  •   Virkelighetseksempel: Denne siden gir et godt eksempel på "kvadrater og linjer" -tilnærming til moderne hjem. Merk at huset selv er satt på en enkel rektangulær tomt, men det kreative utvalget av spredte rektangler i designen gjør at det ser mye mer interessant ut.  
  •  
  • Mange moderne boliger er utformet for å skape rene, visuelt behagelige kontrastområder. De gjør dette ved å inkorporere mange firkanter, rektangler og rette linjer i deres eksteriør. Selv om det kan virke som huset ser ut som et "rot" av figurer, er den virkelige effekten bemerkelsesverdig. Dette er en fin måte å legge til visuell kompleksitet i hjemmet ditt mens du fortsatt bruker en enkel rektangulær planløsning.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kombiner rene hvite vegger med naturlige materialer. Finning av tre og stein i Minecraft er enkelt. Hvite bygningsmaterialer kan være litt vanskeligere - alternativet kan være kvarts, sandstein, ull eller lettere steinvarianter.  
    
  •   Virkelighetseksempel: Her kan du se en interessant bruk av kontrasterende byggematerialer. De rene hvite flatene på taket "biter" med de bærende murveggene og de treforsynte skorstene. Dette resulterer i en utseende som er både naturlig og menneskeskapt.  
  •  
  • Et vanlig tema i moderne hjemarkitektur er sammenhengen mellom den ordnede verden av mennesker og naturens kaotiske skjønnhet. Moderne hjem bruker ofte mange vanlige hvite betongflater på utsiden av huset for å gi den en "feilfri" følelse. Dette er rike med paneler eller vegger laget av naturlige materialer som tre og stein kombinere for å skape en vakker kontrast. Mindre vanlig brukes en annen nøytral farge, for eksempel grå, istedenfor hvit.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Har store glassvinduer. Du trenger mye sand for det. Å bygge huset ditt på stranden gir deg panoramautsikt "og" en lett tilgjengelig sandkilde for vinduene dine. Ikke glem at du kan bygge flere ovner når som helst for å øke glassproduksjonen! 
    
  •   Virkelighetseksempel: Det berømte stålhuset i Hollywood Hills angir dette spesielle designet. Husets mange glassvegger tilbyr fantastisk utsikt, noe som gjør at det virker som om du bor på en vidåpnet sky over Los Angeles - en unik opplevelse.  
  •  
  • Moderne arkitekter "kjærlighet" ved hjelp av store, rektangulære glassruter. Disse gir deg muligheten til å gi seerne til ditt hjem en flott utsikt - et must hvis du har bygget huset ditt på et kjølig sted. De skaper også illusjonen av rene, åpne rom og kan brukes til å danne firkanter og rektangler på utsiden av huset.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke fokus på symmetri. Ta friheten til å frelse i det vell av ideer i form av hjemmet ditt. Normal "boks med tak" konstruksjoner skal unngås. Huset ditt kan være skråt eller ujevnt, eller til og med bisarrt - det er opp til deg. 
    
  •   Virkelighetseksempel: Dette moderne huset i Mexico er et eksempel på denne trenden. Hovedinngangen og gangen er på venstre side, mens den store boksformede bygningen tårner rett over resten av huset. På denne måten gir hans fremspring et sterkt inntrykk - det er nesten skremmende.
  •  Hus og herskapshus fra tidligere epoker forsøkte ofte å skape en stor, fryktinngytende symmetri (se: Versailles slott). Moderne hjem gjør det ofte det samme med motsatt tilnærming. Mange moderne hjem ser ut til å avvike med vilje og ikke "symmetrisk", og utfordrer seeren med sine skarpe motiver.  
         
 8.  
 9.             5      Hold interiøret ryddig. Interiøret i moderne boliger er vanligvis designet for å formidle effekten av store, åpne rom. Bruk gulv i nøytrale farger og naturlige materialer som tre og stein. Så du kan skape den samme typen romslige kontraster du brukte på utsiden av huset. Enkle trapper, høye tak, minimale møbler og glassåpninger til baldakiner og balkonger kan forbedre denne effekten. 
    
  •   Virkelighetseksempel: Denne siden gir det rene, stilige interiøret i et moderne hjem. Det enkle, men elegante arrangementet av møblene og de store kontrasterende svarte vinduene skaper et rom som føles både åpent og koselig.
  •  
  • Har du en vegg uten mange vinduer? Innrøm med din moderne, kunstneriske følsomhet ved å liste med et utvalg av malerier. Du kan lage en av åtte trepinner rundt en blokk av ull (av hvilken som helst farge).  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Legg til et (kvadratisk eller rektangulært) basseng. Moderne hjem synes ofte å ha et basseng i hagen - kanskje fordi det tillater arkitekter å leke med ekstra plass og legge til en ny dimensjon i designet. Ikke glem at du trenger en bøtte eller to og en vannkilde hvis du vil fylle bassenget. Du kan lage en bøtte fra tre jernstenger ordnet i bunnen av boksen for å lage en "V" 
    
  •   Real Life Eksempel: Dette vakre herskapshuset i Brasil har et enkelt, men likevel elegant rektangulært basseng, bare noen skritt fra et viltvoksende rektangulært fornøyelsespark - det perfekte eksempelet på moderne luksus.  
  •  
  • Bruk en firkantet eller rektangulær form for bassenget ditt for å matche husets rette vinkler. Hold ham på bakkenivå.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Ideer for kreative prosjekter  ,

    
   
 1.             1      Bygg glatte kurver og avrundede overflater. Minecraft's block-by-block-stil gjør det enkelt å gjenskape "firkantene og linjene" -stilen i moderne hjem. Flere abstrakte leveområder som inkluderer kurver er litt vanskeligere. Denne veiledningen til å lage overbevisende sirkler og kuler i Minecraft kan være en stor hjelp når det gjelder å gjenopprette disse vanskelige former.  
    
  •   Virkelighetseksempel: Dette huset gir en vri på den enkle, moderne "White Surfaces and Squares" -designen. Det svingete taket og overhengene gir denne elegante blokken et slank utseende - litt som en gigantisk iPod.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk frekke, dristige blandinger av geometriske former. Hvis du vil være eventyrlystne i hjemmedesignen, må du ikke begrense deg til firkanter og rektangler. Å gi uvanlige kombinasjoner av former og overflater sammen kan gi hjemmet et helt unikt utseende. Dette er best for større hus, da det er vanskelig å tydeliggjøre definerte geometriske former fra bare noen få blokker. 
    
  •   Virkelighetseksempel: Dette bisarre huset gir et unikt inntrykk. De skarpe, vinkelformede polygonene og trekanterne i designen gjør at den ser nesten ut som en skrå stein som stikker ut av bakken.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder "umulige" bygninger. Vil du virkelig skyve grensene for hva som kan kalles et "hus"? Ta deretter friheten til å spille helt gal med arkitekturen din. Du trenger ikke å bekymre deg for om huset ditt virkelig skiller seg ut i Minecraft. Så vær ikke redd for å la din kreativitet løpe vilt. Du kan til og med bygge flytende hus! Bygg en bro over en klippe eller en canyon og huset ditt på broen. Deretter bli kvitt blokkene som knytter ryggen til klippen. 
    
  •   Virkelighetseksempel: Selv om denne bygningen logisk ikke var "umulig" å bygge i virkeligheten, ser det ut som om det var. De mange forskjellige strukturer stikker ut i uforutsigbare vinkler og trosser forklaring.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bygg velpleidede planteliv i ditt hjem. Et godt plassert tre eller hage kan gi hjemmet ditt en naturlig flair. Det er også en god måte å etterligne de "grønne" designene som har blitt relativt populære i moderne arkitektur. Når du kobler et gresslette gjennom en rekke tilkoblede jordblokker med en jevn jordoverflate, sprer gresset seg langsomt til det nye området. Du kan bruke dette til å lage unike hager, som en plen på taket av huset ditt. Du kan også kutte wildflowers for å samle dem til hagen din. 
    
  •   Virkelighetseksempel: Dette moderne hjemmet har en veldig minimalistisk hage. Gresset og trærne brukes nesten som de andre overflatene - forsiktig raffinert for å gi en slående kontrast og ikke fri til å vokse som de vil.
  •  
  • Du vil sannsynligvis ikke ha frodige, overgrodde hager her - moderne arkitektur har en tendens til å bruke ryddige arrangementer når det gjelder planter.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vurder posisjonen din for maksimalt inntrykk. Når det gjelder å lage et fantastisk hjem, hvor du bygger, kan det være like viktig som det du bygger. Det er ikke "riktig" sted å sette ditt moderne hjem, men du bør se etter noen virkelig spennende land. Noen ideer for byggeplasser inkluderer: På stranden, på toppen av en ås eller et fjell, uthulet på siden av en klippe, på en plattform på sjøen, eller begravet dypt under jorden. 
    
  •   Real Life Eksempel: Falling Water, det berømte moderne hjemmet bygd av arkitekt Frank Lloyd Wright, ligger høyt på en liten vik med en foss. Vannet strømmer gjennom under huset, noe som gjør det ikke bare et vakkert syn, men også et seriøst ingeniørarbeid.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                Les mer... (8)      
Hobbyer populær:
Lag et armbånd fra kan ringe.

Stryk et biljardbord med filt.

Strekk opp malerens lerret.

Enkle mennesker maler.

Maling av leirepotter.

Forbedre tegningens ferdigheter.

Gjør kjøleskapmagneter selv.

Sy et stoffbelte.

Lag dukker.

Maling med akvareller.

Dekorer en notatbok.

Pause.

Å lage krystaller.

Bli en flott fotograf.

Lakk lister.

Arkivfotografier selger.

Lag en romhjelm.

Tegn en robot.

Lag luktende salt.

Lag hårbuer.

Sett et bilde i en medaljong.