Home \ Hobbyer
 

Bli en flott fotograf.

 

Har du alltid lyst til å skyte det perfekte bildet? Ta tak i solen på en slik fin måte at betrakteren bare slutter å puste. Eller kanskje du bare vil lære å bli en flott fotograf? Med de følgende trinnene, tips og advarsler blir du snart en fotograf som andre beundrer. La oss gå!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få et kamera. Det trenger ikke å være nytt! Men pass på hvor mange MM hun har. 36-108mm er flotte.       
 2.  
 3.             2      Start å eksperimentere med innstillingene. Det finnes utallige innstillinger som du kan spille med en stund.        
 4.  
 5.             3      Nybegynnere kan starte med bilder av blomster. Med litt øvelse er disse enkle å gjøre og se bra ut. Bytt til blomstermodus (makro) og prøv den ut. Det kan det hende du liker!        
 6.  
 7.             4      Bli kjent med kameraet ditt. Lær hvordan du slår på og av blitsen, hvordan du tar bilder og videoer, hvordan du sletter feil, hvordan du zoomer inn og ut, og hvordan du ser bildene dine.        
 8.  
 9.             5      Les tipsene under artikkelen fordi de er nyttige og vil hjelpe deg med å uttrykke kreativiteten din.        
 10.  
 11.             6      Prøv forskjellige perspektiver og perspektiver, fordi det kan gjøre et normalt bilde til et mesterverk. Prøv også forskjellige innstillinger, for eksempel farger. Du kan skyte bildet i svart og hvitt, i sepia (brunaktig) eller bare i farger.        
 12.  
 13.             7      Eksperiment. Kom på knærne. Kast en småstein i vannet og ta et bilde av det. Gå opp i nærheten av vannet, men ikke la kameraet bli vått! Med litt øvelse kan du ta bilder av bølger og lignende som ser veldig bra ut!        
 14.  
 15.             8      Noen andre ting som kan se bra ut: Refleksjonene av gress på vannet, bølger, ser opp i treetops, peeling maling på gammelt tre, rustende mekaniske ting, brann, dyr, skygger, flytende mennesker, Statuer, Solen på vannet og mye mer.        
 16.  
 17.             9      Finn din egen stil og lidenskap for det.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Hobbyer populær:
Tegn en motorsykkel.

Reparer en dør.

Screenprinting.

Lag et hefte ut av papir.

Saks spiller stent papir.

Lag en fotoramme.

Origami kaniner.

Lag en pyramide ut av papir.

Gjør en euro forsvinner.

Gjør firebente dyr ut av rørrengjøringsmidler.

Tegn Harry Styles.

Ta en bildelinje.

Tegning Wonder Woman.

Lag en ryggsekk.

Age of Empires 3 play.

Tegn et kart.

Nivå raskt i Call of Duty Black Ops.

Lag en væske som lyser i mørket.

Bløffing lykkes på Texas Hold em Poker.

Lag en papirkurv.

Hjertespill.