Home \ Hobbyer
 

Bruk pastellfarger.

 

Pastellfarger er pigmenter blandet med et bindemiddel. Tradisjonelt ble kalk brukt som et bindemiddel, men i dag brukes andre materialer. Pastellfarger lar deg lag og blande levende farger for å skape et mykt utseende. De var og er en av favorittmediene til mange kjente artister, inkludert Manet, Degas og Renoir.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Velg pastellfarger.  
    
  • Kjøp et lite sett. Du kan kjøpe sett som inneholder dusinvis av farger, men for de fleste prosjekter er en med 12 farger nok. Du kan velge bestemte fargeskjemaer, for eksempel jordfarger og gråtoner.
  •  
  • Myke pastellpenner gjør at du kan bedre blande, mens harde penner er bedre for detaljer. Pastellfarger er også tilgjengelige som blyanter for å tegne fine linjer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk et matchende papir eller tegnepute. Du trenger et papir med god "utmattelse" eller tekstur som vil ta tak i pigmentet og holde det. De fleste kunstforsyningsbutikker selger papir for maling med pastellfarger. Du kan også bruke karbonpapir, lerret eller til og med fint sandpapir å tegne på.       
 4.  
 5.             3      Bruk stubber til å blande og en kitt for å fjerne pigment.  
    
  • Stubber er sylindere laget av papirark. Bruk dem til å blande farger i stedet for fingrene for å holde fingrene og hendene renere. Hvis stubber blir skitne, kan du fjerne et lag med papir.
  •  
  • Knytt viskelæren din for å gjøre den fleksibel, trykk deretter på den for å jobbe for å fjerne pigmentene. Rengjør viskelæret ved å strekke og knede. Forsøk aldri å slette pigmentene med viskelæret.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Planlegge tegningen. Lag en liten skisse med en penn og blokk med en hard pastellpenn.       
 8.  
 9.             5      Arbeid fra mørkt til lys. Start med den mørkeste fargen, fyll inn delene av tegningen som er mørkeste. Fyll deretter inn områdene med den neste mørkeste fargen og så videre, lag fargene og bland fargene mens du går videre.       
 10.  
 11.             6      Ta av pasteltøvet ofte fra arbeidet ditt. Ikke støv av støv, ellers vil du inhalere noe av det, noe som vil irritere luftveien. Hvis du har følsomme luftveier, bruk en støvmaske hvis du bruker pastellfarger. 
    
  • Hvis du jobber på en horisontal overflate, ta tegningen din ut for å riste støvet.
  •  
  • Hvis du bruker et easel, faller støvet i seg selv. Det vil holde jobben ren, men du må rengjøre gulvet. Vurder å sette presenning under ditt easel.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Hold hendene rene. Bruk ofte våtservietter eller bruk hansker for å forhindre at pigmentene løsner seg på hendene. Du kan smøre fargene på tegningen din hvis du ikke holder hendene rene, spesielt hvis du bruker fingrene til å blande fargene.       
 14.  
 15.             8      Rengjør hver pastell etter bruk. Bruk et tørt håndkle eller et håndkle for å fjerne eventuelle andre pigmenter som han har hentet fra tegningen. Du kan også holde pennene rene ved å lagre dem i ukokt ris.       
 16.  
 17.             9      Spray tegningen med et fikseringsmiddel når du er ferdig. Dette forhindrer at pigmentene smør eller faller av. Husk at fikseringsmidler er giftige, så følg instruksjonene nøyaktig når du bruker dem. 
    
  • Du kan også bruke fikseringsmidler for å skille mellom enkelte pigmentlag. Dette gjør at du kan starte et nytt lag uten at pigmentet blandes med det nedenfor.
  •  
  • Hvis du vil transportere tegningen før du fikserer den, eller hvis du bestemmer deg for ikke å fikse den, plasser den mellom syrefri, gjennomsiktige blader for å beskytte den. Mange kunstnere bruker ikke fikseringsmidler fordi de forandrer fargene i sitt arbeid.
  •  
                   
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

               
Hobbyer populær:
Lær Card Trick.

Lag en enkel drage.

Samle frimerker.

Lag et papirstråleplan.

Spill apple snaps.

Lag en ovn i Minecraft.

Lag et puslespill.

Trekk av kontaktpapir.

En vill pels brunert.

Maling i 8 biter.

Kutt Styrofoam.

Løs Rubik's terning ved hjelp av lagmetoden.

Lag kjemiske løsninger.

Lag en boomerang ut av papir.

Tegn en blomst.

Å lage en larve.

Win Rock Paper Scissors.

Lag et skriveveske.

Vis et enkelt nummertrick.

Gjør glødestenger.

Paint en elektrisk gitar selv.