Home \ Hobbyer
 

Yoshi maling.

 

Liker du den lille søte dinosauren Yoshi fra Nintendo Mario-spillene? Følg deretter disse trinnene for å male det selv på kort tid.

                  

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Tegn en sirkel. Det blir hodet. Yoshi's hode er nesten i form av en perfekt sirkel, slik at du kan bruke noe som en tallerken, en kopp eller noe som ligner på å tegne formen.       
 2.  
 3.             2      Tegn en annen sirkel til venstre over den første sirkelen. Dette blir Yoshi's nese. Nesen er litt mindre enn hodet, men har nøyaktig samme runde form. Trekk forsiktig en sirkel igjen.        
 4.  
 5.             3      Tegn to ovaler side om side over nesen din. De vil senere være øynene og de skal være relativt store (men ikke så store som nesen).        
 6.  
 7.             4      Tegn en halvmåne under hodet. Dette vil være kroppen. Yoshis kropp skal se ut som en ælling, hale og en rund mage.        
 8.  
 9.             5      Tegn armer på begge sider av den øvre halvdel av halvmåne. Tegn et rør med en sirkel på enden og fire små ovaler for fingrene.        
 10.  
 11.             6      Tegn ben på begge sider av den nedre halvdel av halvmåne. Tegn en kjede med små ovaler som slutter i en sirkel for å bli Yoshi fot.        
 12.  
 13.   7      Grense hodet og tegne detaljer i ansiktet. Sett inn små ovaler for øynene, øyelokkene, stikket på hodet og dimple ved siden av nesen.        
 14.  
 15.             8      Border kroppen og trekk i detaljer. Malesko og en sal på ryggen. Nå kan du slette alle unødvendige guider fra de forrige trinnene.        
 16.  
 17.             9      Spor konturene med en svart blyant og lakk tegningen. Prøv å tegne en linje som noen ganger er litt tykkere og noen ganger litt tynnere. Dette vil gjøre tegningen din bedre og mer profesjonell. For å fargelegge, bruk forskjellige nyanser av grønne og rødbrune farger for sadel, sting og sko. Og du har allerede malt din egen Yoshi!                  
 18.  
            

Tips .

             
Hobbyer populær:
Lag et tre sverd.

På 7 måter å bygge et fort.

Trygt kjøpe gull i World of Warcraft.

Spille tennis på iPad.

Spill med Pokemon kort.

Lag lysende pulver.

Lag en origami sommerfugl.

Spille terninger.

Lag et armbånd fra kan ringe.

Få fluer i Pokemon Fire Red.

Tegne en ape.

Overfør bilder til stoff.

Fletting en kurv.

Ta et bilde av månen.

Rengjør akrylbørste.

Lag et slott ut av pappkasser.

Lag en hånddukke.

Bygg en musebil.

Lag en kjegle.

Gjør mobile ting.

Sy på en knapp.